Oldal frissítése

URIAGE

URIAGE kozmetikumok termálvízből

URIAGE - bőrápolás az egész családnak

Az Uriage termálvíz 1992 óta része a márka bőrgyógyászati kozmetikumainak. Jelenleg a világ több mint 70 országában forgalmazzák több termékcsaládban, amelyeken belül az Uriage a gyermekek és felnőttek rutinszerű ápolására és speciális bőrigényeire egyaránt összpontosít. A portfólió azonban tartalmaz napvédő vagy intim higiéniai termékeket is. Az Uriage termálvíz a francia Alpok geológiai alapkőzetén keresztül áramlik, ezért egy aktív és izotóniás vízről beszélhetünk, amelynek ásványi anyag tartalma 11 g/liter, ezáltal gyógyító, védő és hidratáló hatásával gazdagítja a termékek összetételét. Így az Uriage termékek használatakor mindig a legjobb minőségű összetevőket kapod meg.

URIAGE bőrápoló kozmetikumok

Kényeztesd bőröd az Uriage termékeivel

Az Uriage Roséliane tökéletes megoldás a bőrpírra és a kipirulásra hajlamos bőr számára. Irritált és zsíros bőrre használhatod az Uriage Hyséac-ot, amely átfogó ápolási programot kínál a hibátlan bőr eléréséhez. Védd a nagyon száraz és érzékeny részeket az Uriage Cold Cream krémmel. A nagyon száraz vagy atópiás bőrűek az Uriage Xémose termékeit használják, amely hosszantartó kényelmet biztosít a bőr számára. Egy másik népszerű termék az Uriage Termálvíz spray, amely alkalmas tisztításhoz, hidratáláshoz, smink fixáláshoz, szőrtelenítés és borotválkozás után, de a sportolás és napozás utáni felfrissüléshez is kiváló.

Vigyázz a testedre az Uriage segítségével

Kezeld a kicserepesedett bőrt az Uriage Bariéderm termékcsaláddal. A felnőtteket és gyermekeket az Uriage Bariésun címkével ellátott termékek védik a naptól, amelyek nagyfokú biztonságot nyújtanak a napozás során, és minden bőrtípusra alkalmasak. Az Uriage D.S. csökkenti a korpásodást, a sömör kialakulását, a viszketést és a bőrpírt a fej területén és a test többi részén. Használd az Uriage Gyn-phy gélt az intim higiéniához, amely hosszantartó frissességet biztosít az intim területek számára, és teljesen illat-, szappan- és parabénmentes. Ha zavar a bizsergő és viszkető bőr, az Uriage Pruriced segít megnyugtatni az érintett területet.

URIAGE testápoló kozmetikumok
URIAGE gyermek kozmetikumok

Uriage Bébé - kíméletes termékek gyermekeknek és csecsemőknek

A csecsemők számára készült Uriage Bébé termékcsalád kíméletes a babákhoz. Ezen termékek jellemzője a magas Uriage termálvíz tartalom, amely gyógyító hatást biztosít. Az Uriage Bébé termékek közt találhatsz például pelenkázó krémet, védő krémet, hidratáló testápolót, sampont vagy mosakodókrémet. A termékcsalád ugyanakkor a legkisebbeket érintő leggyakoribb bőrproblémákra fókuszál. Ezért kínál sprayt a pelenkakiütésre hajlamos bőrre, terméket a száj körüli irritált bőrre vagy krémet a tejkéregre hajlamos bőrre.

Paraméterek módosítása
160 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15