Oldal frissítése

Ulefone

Ulefone telefonok

Ulefone mobiltelefonok - fokozott tartósság és kiváló akkumulátor kapacitás

Az Ulefone egy kínai márka, amely mobiltelefonok és tabletek gyártására specializálódott. Jellemző rá, hogy a tartós mobiltelefonokra és tabletekre (Armor és Armor Pad) összpontosít. Az Ulefone, mint a legtöbb kínai gyártó, a lehető legjobb ár-érték arányra törekszik. Ha mobiltelefon vagy tablet vásárlásakor az a fő célod, hogy pénzt takaríts meg, de mégis elegendő teljesítményt kapj, akkor az Ulefone lehet a megfelelő választás.

Ulefone Note telefonok

Az Ulefone mobiltelefonok nagy teljesítményt kínálnak nagyszerű áron

Az Ulefone mobilok többnyire az alacsonyabb árkategóriába tartoznak, mégis megfelelő minőséget és megbízhatóságot nyújtanak a felhasználónak. Az Ulefone mobiltelefonok fő előnyei közé tartozik a nagy akkumulátorkapacitás, amely általában meghaladja a 4000 mAh-t, és különösen utazáskor jön jól. Egyes esetekben akár 10 000 mAh fölé is emelkedhet. Az alacsonyabb ár ellenére az Ulefone mobiltelefon olyan fontos funkciókat biztosít, mint az NFC, az LTE, a GPS, a viszonylag jó minőségű kamera és a megfelelő belső memória. A telefon operációs rendszeréről az Android gondoskodik.

A strapabíró Ulefone Armor mobiltelefonok megszabadítanak a sérülésektől való félelemtől

Az Ulefone Armor tartós, kiváló minőségű telefonok, miközben az árukat viszonylag alacsonyan tartják. Így ismét megbízható ár/minőség arányt biztosítanak. A márka klasszikus telefonjaihoz hasonlóan ezek is megtartják tekintélyes akkumulátor kapacitását, ami a nagyfokú, akár vízzel szembeni ellenálló képességgel párosulva az Ulefone Armort nagyszerű társsá teszi az utazáshoz, akár csendes extrém utazásokhoz is. Ráadásul egyes modellek 120 Hz-es kijelzővel kápráztatnak el, ami nem éppen megszokott a strapabíró telefonoknál. Nem hiányoznak az olyan funkciók sem, mint az NFC, a GPS, az LTE és a kellően jó minőségű kamera.

Ulefone Armor telefon
Ulefone Tab tablet

Az Ulefone tabletek a teljesítményt megőrizve kellemesen árral rendelkeznek

Az Ulefone tabletek nagyon jó ár-teljesítmény aránnyal is büszkélkedhetnek, hiszen nagyon kedvező áron kaphatsz egy olyan tabletet, amely mindent nyújt, amit elvársz tőle. HD vagy Full HD kijelző, bőséges belső memória, Bluetooth, hátsó és előlapi kamerák és még sok minden más. Ha ehhez még hozzáadjuk a kiváló akkumulátorkapacitást és az Ulefone Armor Pad esetében a nagyfokú tartósságot, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ebben az árkategóriában nem sok jobb lehetőséget találunk. Az Ulefone tabletek is az Android operációs rendszert használják.

Paraméterek módosítása
104 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15