Oldal frissítése

UleFone Armor Pad 3 Pro black

5 1 értékelés
158 590 Ft

UleFone Armor Pad 3 Pro black

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Az UleFone Armor Pad 3 Pro egy ellenálló tablet prémium 10,36"-es kijelzővel. Alkalmas az építkezéseken dolgozók számára, de kirándulásokon is jó hasznát veheted. Egyszerűen jó szolgálatot tesz ott, ahol fokozottan nagy a por mennyisége, vagy ahol fennáll a vízkiömlés vagy más veszélyek kockázata. Az IP68/IP69K védelemnek köszönhetően az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet akár 30 percig is vízbe meríthető. A MIL-STD-810H tanúsítvány védelmet garantál még a magasból való leesés ellen is. Az Android 13 operációs rendszer magától értetődik, de jó minőségű kamera, nagy kapacitású akkumulátor és LED-es zseblámpák is rendelkezésre állnak.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet
UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Tökéletesen tartós minden helyzetben

Az IP68/IP69K védelemnek köszönhetően az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet akár 30 percre is víz alá meríthető. Emellett cseppálló, és ellenáll a pornak, a szennyeződésnek és a homoknak. Stabil felépítése elnyeli az ütéseket, és garantálja az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet biztonságát minden szögből. A rendkívül alacsony vagy magas hőmérsékletet is jól bírja. A kijelzőt Corning Gorilla Glass 5 védi. A készülék hátuljára rögzíthető pánt az esést is megelőzheti.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

10,36"-es 2K érintőképernyő

Kedvenc tartalmaidat egy 10,36"-es, 2000 × 1200 felbontású és lélegzetelállító színekkel rendelkező kijelzőn tekintheted meg. Így még közvetlen napfényben is mindent tökéletesen láthatsz! A kijelző 500 nites fényerővel büszkélkedhet.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

UleFone Armor Pad 3 Pro tablet erőteljes hangrendszerrel

A tisztább és hangosabb hangzásról a sztereó hangszórók gondoskodnak. Nem maradsz le a dinamikus magas hangokról, a dübörgő basszusról és a hangeffektusról!

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

UleFone Armor Pad 3 Pro tablet nagy kapacitású akkumulátorral

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet 33280 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely készenléti módban 1812 órás üzemidőt ígér. 181 órán keresztül folyamatosan telefonálhatsz. Ha a tablet lemerül, egyszerűen töltsd fel 66 W-os teljesítménnyel az USB-C porton keresztül. A lenyűgöző akkumulátor-kapacitás azonban más eszközökhöz is használható. Csatlakoztasd őket egymáshoz, és alakítsd tabletedet 10 W-os töltőteljesítménnyel rendelkező powerbankká.

HDMI port

Streamelj tartalmat az UleFone Armor Pad 3 Pro tabletről minőségromlás nélkül! Saját HDMI porttal van felszerelve, amellyel kényelmesen csatlakoztatható másik eszközhöz (projektor, TV és számítógép).

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Az UleFone Armor Pad 3 Pro megvilágítja az utat

A beépített LED-es zseblámpa nemcsak a szabadtéri tevékenységek során fog örömet okozni, hanem otthon vagy a munkahelyeden is értékelni fogod áramszünet idején. Akár 1100 lm fényerővel büszkélkedhet. A világítás bekapcsolásához egyszerűen nyomd meg az oldalsó gombot.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Elülső és hátsó kamera

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tablettel egy 50 Mpx-es Samsung hátlapi kamera áll a rendelkezésedre, amellyel azonnal megörökíthetsz minden fontos pillanatot. A 32 Mpx-es előlapi kamerával nemcsak néhány szép szelfit készíthetsz, hanem egyszerűen videóhívásokat is kezdeményezhetsz a családoddal vagy barátaiddal. A készülék az előlapi kamerával is feloldható.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

UleFone Armor Pad 3 Pro nyolcmagos processzorral

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet nyolcmagos processzorral van felszerelve, amely akár 2,0 GHz-es órajelet is elér. Így a nagy teljesítmény még a grafikailag igényes játékok lejátszása esetén, valamint alacsonyabb energiafelhasználás mellett is biztosított.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Akár 16 GB RAM

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tablet a 8 GB RAM-nak köszönhetően az összes alkalmazás zökkenőmentes működését és a gyors váltást biztosítja, amely gyakorlatilag további 8 GB-tal bővíthető. Dolgozz a tableteden akadozás nélkül! 256 GB-os ROM-memóriájában kényelmesen tárol minden fájlt, ám ha neked ez nem elég, TF kártya segítségével akár 2 TB-ig bővítheted.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

UleFone Armor Pad 3 Pro tablet Android 13 rendszerrel

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tableten Android 13 operációs rendszer fut. Lebegő ablakok, gyorsabb és simább képernyőkép-animációk késleltetés nélkül, a gyakran használt alkalmazások intelligens előtöltése vagy az adatokhoz való alkalmazások jobb hozzáférése - erre mindre képes!

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

GPS navigáció

Az UleFone Armor Pad 3 Pro tablettel sehol sem fogsz eltévedni! Vidd magaddal utazásaid során, és hagyd, hogy útközben tanácsokkal lásson el. Együttműködik a GPS, GLONASS és GALILEO navigációs rendszerekkel.

Tablet Oscal ELITE 1

Biztonságos kezelés

A tablet hátuljára praktikus pánt rögzíthető, így nem csúszik ki a kezedből. A pántot a csomagban találod.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Választható tartozékok

Kínálatunkban további kiegészítőket is találsz, amelyek megkönnyítik a napokat az új UleFone Armor Pad 3 Pro tablettel. Például a praktikus, többféleképpen használható tokot, az állványként és kézpántként is szolgáló tartót, vagy a hangszóróval kombinált állványt.

UleFone Armor Pad 3 Pro black tablet

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,36 " (26,31 cm)
Felbontás - pixel FullHD 2000 × 1200
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC
Memóriakártya max. mérete 2 048 GB (2 097 152 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Giroszkóp, Fényérzékelő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 50 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,45
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek MT8788
Grafikus chip Arm Mali-G72

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés, Vízálló, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 261,7 mm (26,17 cm)
Szélesség 166,8 mm (16,68 cm)
Mélység 21,2 mm (2,12 cm)
Tömeg 1 242,9 g (1,24 kg)
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Szín Fekete

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Márka/modellek

Tablet márka UleFone
Tablet modell Amor Pad 3 Pro

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ULFT006b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GQ3120-RF1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05