Oldal frissítése

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete

Ez a modern UleFone Armor 8 PRO okostelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,1" -es képernyővel rendelkezik, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Kijelzőjének optimális nagysága biztosítja a könnyű kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A megfelelő energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is. Biztosan jól fog jönni ellenálló kialakítása. Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasságból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a modern Ulefone mobiltelefon 2021 újdonsága.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen Ulefone okostelefon 6,1" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Jól bírja a vizet és az ütéseket az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,5 m magasból
  • A hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,1"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső tárhely biztosított
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G72 MP3

Ennek a remek Ulefone telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Ulefone telefonnal töltünk el, mivel 6,1" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amely minden típusú jelenetet tökéletesen renderel.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Képernyő

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Ulefone okostelefon fel van szerelve 16Mpx felbontású hátsó kamerával, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Ezzel a lenyűgöző Ulefone okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Megbízható akkumulátor

Ezen strapabíró Ulefone mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5580 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 24 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Hátoldal

Ezen Ulefone mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A remek Ulefone mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is bőven kielégíti, így telepíthetünk egy csomó alkalmazást, készíthetünk videókat, és a játékok mentésével sem lesz gond. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Ulefone okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefonon. Rendelkezik FM rádió funkcióval is. Az SOS gomb megnyomásával segítséget tudunk hívni egészségügyi probléma esetén. Természetesen rendelkezik egy jelző diódával. Lényege, hogy úgy értesítse a felhasználót az eseményekről és állapotváltozásokról, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

166 × 82 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

282 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,1"
Kijelző felbontása 1560 × 720
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Megjelenés éve 2021

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, SOS gomb, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló, Ütésálló
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Zuhanásállóság max. magasság 1,5 m
Magasság 166 mm
Szélesség 82 mm
Mélység 15 mm
Súly 282 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,1 " (15,49 cm)
Kijelző típusa IPS
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+
Kijelző képfrissítési gyakorisága 60 Hz
Kijelző pixelsűrűség 281 PPI
Előlapi kamerasziget formája Csepp

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 16 Mpx
Makró kamera felbontása 5 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Mélység kamera felbontása 2 Mpx
Mélység kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/2,2
Képstabilizálás Stabilizátor nélkül
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 24 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2 GHz (2 000 MHz)
Processzor típusa MediaTek Helio P60
Grafikus gyorsító Mali G72 MP3

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 4.2

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 11
Felhasználói felület tiszta Android

Telefon márka/model

Telefonmárka UleFone
Telefon modell Armor 8 PRO
Kód:  ULF051c1
Termékszám:  ULE000425

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05