Oldal frissítése

UleFone Armor 7

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UleFone Armor 7

A(z) UleFone Armor 7 esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azzal a céllal készítették, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, a három integrált kamera jóvoltából mesés képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Kijelzőjének átmérője 6,3", így inkább a nagyobb méretű telefonok közé tartozik. Ez a modelltípus 8 magos Mediatek MT6779 chipet kapott. A memória mérete 8 GB. Teljesítőképességét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) UleFone Armor 7 okostelefont nagy kapacitású 5500 mAh akksi tartja életben. Ez a változat praktikus praktikus vezeték nélküli akkumulátor töltéssel is rendelkezik. Egyéb előnye, hogy USB-C csatlakozóval is felszerelték. Erős, ütésálló konstrukciója boldoggá teszi majd azokat, akik kedvelik az ütésálló telefonokat. Vízálló kivitele életmentő lehet. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68 mm.

A(z) UleFone Armor 7 okostelefon fontosabb tulajdonságai

  • Erős, ütésálló kivitel
  • Vízálló kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) UleFone Armor 7 6,3" méretű IPS kijelzővel rendelkezik, melynek maximális felbontása 2340 × 1080
  • Mediatek MT6779 CPU és 8 GB memória
  • Grafikus chip: PowerVR GM9446
  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Az NFC funkció lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • Praktikus vezeték nélküli akku töltés
  • Maximális vezetékes töltés: 15 W
  • Maximális vezeték nélküli töltés: 10 W

A(z) UleFone Armor 7 telefon képernyője és kamerája

Ez a nagy 6,3" képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes makulátlanul megjeleníteni. Hatalmas pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) UleFone Armor 7 okostelefon modern három lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképeket készíthetsz vele, amelyeknél fel sem fog tűnni, hogy nem egy tükörreflexes fényképezőgéppel készültek. Alacsony f/ 1,7 fényerősségének köszönhetően a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A hatékony és gyors autofókusz javítja a képminőséget. Egy praktikus kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói tökéletesen elégedettek lesznek a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) UleFone Armor 7 csodás funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső tárhely tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) UleFone Armor 7 mobiltelfon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil villámgyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az OTG ("On The Go") technológia támogatásának hála akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  ULF036ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20