Oldal frissítése

UleFone Armor 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UleFone Armor 3

A(z) UleFone Armor 3 esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de Természetesen száz más alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének mérete 5,7", ennek köszönhetően az átlagos okostelefonok osztályába sorolható. Ez a típus 8 magos MediaTek MT6763T (Helio P23) chipet kapott. A memória kapacitása 4 GB. Erejét tekintve igényes appok futtatására ajánlott. A(z) UleFone Armor 3 okostelefont jókora teljesítményű 10300 mAh akksi üzemelteti. Komoly előnye, hogy USB-C konnektorral is felszerelték. Erős, ütésálló konstrukciója elégedetté teszi majd azokat, akik gyakran ejtik le telefonjukat. Vízhatlan kivitel jóval biztonságosabbá teszi használatát.

A(z) UleFone Armor 3 okostelefon legfőbb jellemzői

  • Az erős konstrukció ellenáll az ütéseknek
  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) UleFone Armor 3 5,7" átmérőjű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek legnagyobb felbontása 2160 × 1080 px
  • MediaTek MT6763T (Helio P23) processzor és 4 GB memória
  • Konfiguráció (SIM): dual sim
  • Az NFC funkció lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 21 Mpx
  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen növeli a biztonságot
  • Az akku villámgyorsan feltöltődik

A(z) UleFone Armor 3 mobiltelefon képernyője és kamerája

Ez az átlagosnak számító 5,7" képátlójú kijelző részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes makulátlanul megjeleníteni. Hatalmas előnye, hogy az ún. IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) UleFone Armor 3 telefon kamerájával, melynek felbontása 21 Mpx nagyon elégedett leszel. Legfőképp kompromisszumok nélküli fényképek készítésére alkalmas. Kiváló, f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A szelfik lelkes rajongói nagyon elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) UleFone Armor 3 nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető. A belső tárhely mérete tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) UleFone Armor 3 mobil biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  ULF026ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20