Oldal frissítése

Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2

Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2

A telefon funkciói

146,1

 mm
Samsung Galaxy A5 (2017) pink

71,4 mm

Samsung Galaxy A5 (2017) pink

7,9 mm

Úhlopříčka displeje

5.2 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

elem élettartam

MicroSim

-

SIM-kártya típusa

Rozměry

71,4 × 146,1 × 7,9 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

3 GB

Belső memória

Typ kamerau

16 + 16 Mpx

kamera

Připojení

3 G / LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

mikro SDXC

Memóriakártya-nyílás

Váha

-

A telefon súlya

Samsung Galaxy A5 mobiltelefon (2017) - Elegáns minimalizmus

Smartphone Samsung Galaxy A5 (2017)a hangsúlyt a kivételes tervezésre helyezték. Nagyon tartós 3D-s üveg, 5,2 hüvelykes kijelző és tisztességes rózsaszínű szín kiemeli az elegáns megjelenést egy minimalista koncepcióban. 

Az igazi ékszer

A Samsung Galaxy A5 mobiltelefon (2017) jahogy a tenyeredben készült. Függetlenül attól, hogy bármilyen szögből nézi a telefont, ez mindig meglepődik a szimmetriával és eleganciával. Mi több, a fényképezőgép objektívje tökéletesen illeszkedik a telefon hátuljához anélkül, hogy kinyílna és zavarja a karcsú megjelenését. A Samsung Galaxy A5 karcsú rózsaszín színe (2017)

Csodálatos természetes színek

A Samsung teljesen új trendek létrehozásában tevékenykedik. Új színváltozatok tervezésekor Samsung Galaxy A5 (2017) a tervezők ihletet keresnek a természetben, hogy négy új színt adjanak életünknek.

Az életed lövései,
ami megéri

A Samsung Galaxy A5 (2017) és a 16 megapixeles felbontása révén a fényképeihez nagyon elképesztő részleteket kap. Ráadásul a telefon rendelkezik az automatikus fókuszálással, amely kiváló a sebesség és a pontosság szempontjából. Nagyon értékelni fogja, különösen ritka pillanatoApproxan, amelyek nem fordulnak elő újra.

Selfie még fény hiányában is

Mostantól a Samsung Galaxy A5 (2017), a premier fényképezőgép intelligens fényvisszaverő fényképezőgépe kiváló minőségű fotókat készíthet, függetlenül a kedvezőtlen fényviszonyoktól. Ez 16 megapixeles felbontást és gyors zársebességet biztosít a kijelző fényerősségével kombinálva. Az önmagad valóban éles és tiszta lesz.

* A Galaxy A5-vel készült fénykép (2017).

Semmi probléma

Az IP68 tanúsítvány garantálja a Samsung Galaxy A5 (2017) magas rugalmasságát, így bármilyen helyzetben számíthat a telefonra. Ne aggódjon a víz vagy a por miatt, így nem kell aggódnia a mindennapi élethez kapcsolódó helyzet miatt.

Több sebesség és energia

Ha az okostelefont a lehető legnagyobb mértéApproxen használja, a legfontosabb dolog az akkumulátor élettartama és a töltési sebesség. Mindkét esetben az új Samsung Galaxy A5 (2017) megfelel a magas elvárásoknak, hosszabb akkumulátor-élettartammal és még gyorsabb töltéssel.

Helyezze el mindazt, amit szeret

Tényleg sok kedvenc zenéje van, videókat és fotókat? A Samsung Galaxy A5 (2017) mobiltelefon tárolási kapacitása csak 256 GB-ra bővíthető.

Ez a legfontosabb egy pillanat alatt

Egy pillanat alatt megtudhatja, hány óra vagy óra van. Mindig a kijelzőn az idő és a dátum azonnal megjelenik a gyönyörűen rózsaszínű Samsung Galaxy A5 (2017) képernyőjén. Nem kell telefonálnod, vagy ébresztened. Ez olyan könnyű.

Kétoldalas kapcsolat

A Samsung Galaxy A5 okostelefon (2017) USB-C csatlakozóval van ellátva, ami miatt aggodalomra ad okot, hogy megtalálja a kábel jobb oldalát. Élvezze még a töltés kényelmét. Fókuszban a lényegre.

Paraméterek

Funkciók

Tulajdonságok MMS támogatás

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló

Kijelző

Kijelző mérete 5,2 " (13,21 cm)
Kijelző típusa AMOLED

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 16 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Kamera funkciói Vaku

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus LTE (4G)

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 6.0 Marshmallow

Méretek és tömeg

Magasság 146,1 mm (14,61 cm)
Szélesség 71,4 mm (7,14 cm)
Mélység 7,9 mm (0,79 cm)
Kód:  NSKRSAMX1bY2
Termékszám:  SM-A520FZIAETL_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20