Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Ugreen

Ugreen Banner

UGREEN – maximális elköteleződés az innováció iránt

A 2012-ben alapított kínai UGREEN vállalat az egyik legfiatalabb és legambiciózusabb projekt a kiegészítők jelenlegi piacán. Főleg telefonokhoz, laptopokhoz és televíziókhoz alkalmas kábelek és adapterek előállítására fókuszál. A UGREEN költségvetésének nagy részét kutatásokba és fejlesztésekbe fekteti be, hogy az ár és az innováció tökéletes kombinációját nyújthassa az ügyfelei számára. Ennek köszönhetően már 40 millió feletti felhasználóval büszkélkedhet több, mint 100 országból. A UGREEN fő missziója, hogy prémium kiegészítőket kínálhasson az embereknek nagyszerű áron, és hogy változást hozzon a társadalom számára valami jobb felé.

Ugreen USB 3.0

Gyorsaság és ellenállás – ezek a UGREEN kábelek

A UGREEN csúcskategóriás kábelek széles választékával büszkélkedhet. Kínálata magában foglalja az adat-, hang- és hálózati kábeleket, valamint a népszerű USB-A, USB-C, Lightning, Jack 3,5 mm és egyéb csatlakozókat. A UGREEN kábelszigetelés prémium anyagokból készül, amely kiváló rugalmasságot biztosít az összegabalyodás veszélye nélkül. Ugyanakkor modern, nagy sebességű USB 3,2 szabványt alkalmaz akár 10 Gbps-os sebességgel és 100 W-os maximális teljesítménnyel a gyorstöltéshez.

A különféle UGREEN adapterek soha nem okoznak csalódást

A UGREEN átalakítók lehetővé teszik az információ átvitelét a különféle típusú csatlakozók között. Le fognak nyűgözni széles választékukkal, amely a leggyakoribb darabokat foglalja magában. A UGREEN kínálatában megtalálhatóak a legnépszerűbb adapterek, mint például a 3,5 mm Jack adapter, amely a fejhallgató megbízható és veszteségmentes csatlakozását garantálja a hangkimenet nélküli telefonokhoz. Az USB átalakító On-The-Go (OTG) funkcióval pedig stabil csatlakozást és használatot ígér, például, pendrive-ok és okoseszközök között, ezáltal megkönnyíti a filmek lejátszását.

Ugreen Bluetooth Adapter
Ugreen USB C Hub

Funkciókkal teli UGREEN port replikátorok és switchek

A UGREEN csúcskategóriás termékei között port replikátorokkal és switchekkel is találkozhatunk. A port replikátorok különféle bemenetekkel vannak ellátva, beleértve az USB 3.0-t, a 100W-os USB-C-t gyorstöltéshez és a HDMI 2.0-t vagy magasabb verziót. Mindez egy keskeny és elegáns testben bújik meg, amely minden laptop-tulajdonost le fog venni a lábáról a számos kimenetével. A UGREEN switch megvásárlásával lehetőséged lesz egy eszköz megosztására egyszerre akár négy számítógéppel. Számíthatsz a 4K felbontás és a Plug & Play funkció támogatására is, amely kiküszöböli a késéseket és a képvesztést.

Paraméterek módosítása
295 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15