Oldal frissítése

TURBO-ASUS GTX970-OC-4GD5

4,7 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TURBO-ASUS GTX970-OC-4GD5

Egy új grafikus kártya Asus speciális fehér kiadás hozza innovatív hűtési rendszer. Köszönhetően a forradalmi operációs két ellátási ventilátorok és 10% -kal nagyobb radiátor kártya eléri a 10% -kal jobb a hőmérséklet külön elkötelezettség és 7% -kal jobb a hőmérséklet SLI kapcsolat. Hála a rajongók dupla golyóscsapággyal tartsa meg hűvösebb csendes működés és a teljesítmény akár 4-szer hosszabb, mint a hasonló hűvösebb csúszócsapágyas. Az előnye, hogy a siklócsapágy áll alacsonyabb súrlódás, ami kevesebb hőtermelés, alacsony energiafogyasztás, valamint megszűnt a szárító hatása a csapágy.

extrém teljesítmény

GPU GTX 970 megadja példátlan hatalmat egy 1664 Cuda processzorok kommunikáló videomemória keresztül 256 bit széles busz. Ez gyárilag tuningolt core frekvencia 1088 MHz csodálatra méltó, de közben a terhelés növelhető akár 1228 MHz-es extrém értéket. Lovers nagy üdvözlő felbontású 4 GB memória megbízható befogadására még a legnagyobb textúra.Természetesen bőven van erő a modern 4K felbontású minden grafikai nyalánkság.

prémium funkciók

Ugyanakkor felső kártya nem csak a teljesítményt, hanem minőségi alkatrészeket. Kiváló minőségű kondenzátorok és induktivitások szilárd mag biztosítja a megbízhatóságot és a stabil működést még přetaktovaných kártyákat.A hab a tortán is prémium változata a ASUS GPU Tweak program XSplit Gamecaster egyéves ingyenes közvetítését is online.

Paraméterek

Méret

Szélesség 264 mm
Magasság 37 mm
Mélység 121 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 970
Stream processzorok száma 1 664×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 088 MHz
Memória frekvenciája 7 010 MHz (7,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI, 3-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 225 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EC295e8
Termékszám:  90YV07C2-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20