Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TrueLife SonicBrush UV

4,5 123 értékelés
23 190 Ft

TrueLife SonicBrush UV

A foltoknak nincs esélyük a TrueLife SonicBrush UV-vel

Tapasztald meg a tökéletes foghigiéniát otthonod kényelmében a TrueLife SonicBrush UV fogkefével. A SonicTrue® nagyfrekvenciás szónikus technológia a kefe sörtéinek nagy sebességű, akár 80 000 mozgás/perc sebességgel történő oszcillálásával működik, amely milyen mozdulat eltávolítja a maximális lepedéket a fogzománcról és az ínyről. A szónikus fogkefe még ilyen sebességgel is sokkal kíméletesebb a fogzománchoz, mint a forgó fogkefék. A 4 tisztítási mód megkönnyíti a fogak ápolását, a három cserefej (Sensitive, Standard és Whiten) pedig segít, hogy mosolyod mindig ragyogó legyen. A TrueLife SonicBrush UV akkumulátor akár 19 napig is kitart egy feltöltéssel, és az utazótoknak köszönhetően a fogkefét bárhová magaddal viheted. A mellékelt UV sterilizátor a baktériumok 99,9%-át eltávolítja a kefefejből.

A TrueLife SonicBrush UV négy üzemmódot kínál a mosolyod ragyogásához

A tiszta és egészséges szádról teljes mértékben gondoskodik a négy tisztítási mód, amellyel a SonicBrush UV rendelkezik. Csökkentsd a fogszuvasodás kockázatát az alap Clean üzemmóddal, amely eltávolítja a káros lepedéket a fogakról és az ínyről. A Whiten üzemmód gondoskodik a kíméletes fehérítésről és a pigmentfoltok eltávolításáról, a Massage üzemmód aktiválásával pedig az íny egészségének javítása érdekében stimulálja azt ínyt és fokozza annak vérkeringését. Ha fogaid érzékenyek, értékelni fogod a Soft üzemmódot a legkíméletesebb tisztítás érdekében.

A tiszta fogkefe elengedhetetlen

Bár nem úgy tűnik, de a fogkefén sok szennyeződés rakódik le, ám az UV sterilizátor elbánik velük. Az egyes fejeket pillanatok alatt tökéletesen fertőtleníti, így elpusztítja az általánosan előforduló baktériumok 99,9%-át. A fogkefék gondozásával te is mindent megteszel a valóban egészséges és fehér fogakért.

Hatékony lepedékeltávolítás a SonicTrue® technológiával

A SonicTrue® szónikus technológia gyengéd rezgések alapján működik, ahol a TrueLife SonicBrush UV fogkefe sörtéi nagy sebességgel rezegnek, hogy tökéletesen eltávolítsák a lepedéket. A percenkénti 80 000 extra mozgás sebességével a fogkrémes víz a fogközökbe is bejut, ezáltal a legjobb eredményt érhető el.

Egészséges fogak és íny a TrueLife SonicBrush UV fogkefével

Fejezd be a foghigiéniát otthonodban vagy útközben a SonicBrush UV kefével és a tartozékok széles választékával. A csomagban 3 tartalék fejet találsz a különböző típusú feladatokhoz - a Standard a normál tisztítást biztosítja, a Sensitive az érzékenyebb fogakhoz, a Whiten pedig a fogfehérítésről gondoskodik. Minden fej legfeljebb 3 hónapig használható, ezután a sörték elkezdenek kopni, veszítenek hatékonyságukból és felhalmozódnak rajtuk a baktériumok. Így nem kell nyomon követned az időt - a fejek kék sörtékkel rendelkeznek, amelyek 3 hónap után kifakulnak, és ebből tudni fogod, hogy itt az ideje kicserélni őket.


TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

SonicTrue® szónikus technológia

A percenkénti 80 000 mozgás frekvenciájú vibrálás és rezgés elvének köszönhetően ez a TrueLife SonicBrush UV fogkefe maximálisan megszabadul a lepedéktől.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

UV-C sterilizátor

Annak érdekében, hogy a TrueLife SonicBrush UV fogkefe mindig tiszta és készen álljon a következő használatra, a csomag tartalmaz egy UV sterilizálót, amely hatékonyan fertőtlenít, és a baktériumok akár 99,9%-át is képes elpusztítani.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

4 optimalizált tisztítási mód

Négy különböző üzemmód közül választhatsz, amelyek között szerepel a fehérebb mosoly üzemmód, a hatékony tisztítás üzemmód vagy az íny vérkeringéséért felelős üzemmód.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

19 nap egyetlen töltéssel

A SonicBrush GL UV szónikus fogkefét egyszeri feltöltéssel akár 19 napig is használhatod. Így bárhová magaddal viheted, ahová csak akarod.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush UV kefe időzítővel

A TrueLife SonicBrush UV automata 2 perces időzítőt használ, amely két perc után kikapcsolja a tisztítási ciklust. Így pontosan tudni fogod, hogy mikor kell abbahagyni a fogmosást.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

30 másodperces intervallum

Annak érdekében, hogy a fogmosás a lehető leghatékonyabb legyen, az egész ciklus négy szakaszra van osztva. A száj minden egyes részét 30 másodpercig tisztíthatod, mire a fogkefe rövid szünetet tart, hogy a következő szakaszra léphess.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush UV kompakt kialakítása

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe hordozható, így bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A beállítások a memóriában tárolódnak

A kefe megjegyzi az utoljára használt tisztítási módot, és a következő indításkor automatikusan aktiválja azt.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

3 féle cserefej

A csomagban három UV-series cserefejet találsz. A Standard normál tisztításhoz, a Sensitive érzékeny fogakhoz és a Whiten fogfehérítéshez alkalmas.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fejcsere-jelző

Könnyen megállapítható, hogy mikor kell kicserélni a fejet. A kék sörték, amelyekkel el van látva, kifakulnak, és így jelzik a csere szükségességét.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

BPA- és ftalátmentes

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe prémium minőségű anyagai károsító BPA-tól és ftalátoktól mentesek.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush UV vízálló kialakítása

Az IPX7 vízállóság azt jelenti, hogy a TrueLife SonicBrush UV szónikus fogkefe a zuhany alatt is használható.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush UV utazótok

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe egy praktikus utazótokkal rendelkezik, amelyet magaddal viheszt az utazásokra, hiszen könnyen elfér egy higiéniai táskában.


A TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe csomag tartalma

  • SonicBrush UV fogkefe
  • Töltőalap UV sterilizátorral
  • 3× UV-series fej - Standard, Sensitive, Whiten
  • Töltőtok
  • UV sterilizátor
  • Használati útmutató

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 80 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 4

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat TrueLife SonicBrush

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  TRUEK573
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SONICBRUSHUV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05