Oldal frissítése

TrueLife SonicBrush Kid G

4,8 63 értékelés
7 790 Ft

TrueLife SonicBrush Kid G

TrueLife SonicBrush Kid G - Szónikus fogkefe 5 és 9 év közötti gyermekek számára

A rendszeres fogápolás olyan szokás, amelyet már a legkisebbeknek is meg kell tanulniuk. Az önkéntes fogmosás azonban sok leleményt igényel a szülők részéről. A legtöbb gyermek számára ez inkább csak egy házimunka, amin gyorsan túl akarnak lenni. A tisztítás azonban szórakoztató is lehet, köszönhetően a TrueLife SonicBrush Kid G szónikus fogkefének, amelyet 5 és 9 év közötti gyermekek számára terveztek. A fogkefe 30 állatos matricával és egy szórakoztató animációs oktatóvideóval érkezik, amelyet gyermeked élvezni fog. A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe méretét agyermek és az ő igényeik alapján alakították ki, finom sörtéi pedig biztosan megfelelnek a számukra. A tápellátás egy szabványos AAA mikrogombos elemmel történik, amely megkönnyíti az utazást is.

Kíméletes szónikus technológia

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe a SonicTrue® szónikus technológiát használja, amely gyengéd rezgéseken alapul. A fogkefe sörtéi rendkívül gyorsan oszcillálnak, és nagy hatékonysággal távolítják el a lepedék akár 99%-át. A tanulmányok eredményei azt mutatják, hogy a szónikus fogkefék kíméletesebbek a gyermekek fogaihoz, mint a hagyományos vagy a forgó fogkefék. Ráadásul a szónikus tisztítás kényelmesebb is.

Fogmosás játékosan, oktató animációval

A fogmosásnak többé nem kell unalmasnak lennie - a TrueLife SonicBrush Kid G szónikus fogkefével a gyerekek számára is szórakoztató tevékenység lesz. A tisztítási folyamat során okostelefonjukon vagy tabletjükön egy videóanimációt nézhetnek, amely végigvezeti őket a tevékenységen, és megmutatja nekik, hogyan kell megfelelően és elég hosszan fogat mosni. A fogmosás végén a gyerekek jutalmat is kapnak, ami tovább motiválja őket a tisztítás folytatására. A mellékelt állatos matricáknak köszönhetően a gyerekek tetszésük szerint díszíthetik a TrueLife SonicBrush Kid G fogkeféjüket.

TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe a gyermekek igényeihez igazítva

Méretének és puha sörtéinek köszönhetően a SonicBrush Baby G szónikus fogkefe pontosan a gyermekek fogainak igényeihez igazodik. A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe pontosan illeszkedik a gyermekek kezébe, a tisztítás egyszerű, és a kefefej LED-es háttérvilágítással is rendelkezik, így a szülők és a gyermek pontosan látják, hogy melyik területet tisztítják. Az automatikus időzítő gondoskodik a megfelelő tisztítási időről, így nem kell stopperórát beállítanod.

Egyszerű és hatékony tisztítás a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefével

A fogmosás a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefével egyszerre egyszerű és rendkívül hatékony. A szülő vagy egy oktató animációs videó megtanítja a gyermeknek a helyes technikát, a fogkefe pedig abban a pillanatban gondoskodik a lepedékek és szennyeződések kíméletes és hatékony eltávolításról. Ráadásul nem kell nyomást gyakorolni a fogkefére. Elég csak odatenni a foghoz, a sörtéket előre-hátra mozgatni, és lassan továbblépni más területekre. Az is hatékony, ha a szájat négy részre osztjuk, és mindegyiket 30 másodpercig tisztítjuk. Minden egyes szakasz után a TrueLifeSonicBrush Baby G fogkefe automatikusan szünetet tart, figyelmeztetve téged, hogy térj át a következő szakaszra, majd két perc elteltével teljesen kikapcsol.


TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Oktatási videó-animáció

Az oktató videó-animáció megmutatja a gyerekeknek, hogyan kell helyesen és elég hosszan fogat mosni. Ráadásul a gyerekek jobban élvezik az ilyen tisztítást.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

3 fej a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe csomagjában

A csomagban 2 kis fejet (Small) és 1 közepes (Medium) fejet találsz. Egy fogkefe így több gyermek számára is használható. Akár további fejeket is vásárolhatsz.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Egyenletes tisztítás

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe szónikus technológiája és az automatikus időzítő segít gyermekednek az alapos és egyenletes fogmosásban.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe automatikus időzítője

Az automatikus időzítő nyomon követi a megfelelő tisztítási időt, valamint a 30 másodperces intervallumnak köszönhetően könnyedén szakaszokra osztja a fogakat. Ezen kívül a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe két perc után kikapcsolja magát.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Gyengéd SonicTrue® szónikus technológia

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe gyengéd vibrációt használ, így kíméletesebb, mint a hagyományos kézi vagy forgó fogkefe. Mindezt természetesen a gyermekek fogait szem előtt tartva.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

LED háttérvilágítás

A fogmosás közben is jól láthatod a fogaidat a kefefejen lévő LED fénynek köszönhetően. A fej színes háttérvilágításának lehetőségének köszönhetően még jobban szórakoztathatod gyermekedet fogmosás közben.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe puha sörtéi

A TrueLife SonicBrush Kid G szónikus fogkefe sörtéi elég puhák ahhoz, hogy a gyermek fogainak felszínéhez igazodjanak, miközben védik az ínyt a karcolódástól és a vérzéstől. E célból a gyártó szigorú kritériumokat alkalmaz.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Kompakt kialakítás

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe erős és kompakt, így jól elfér a gyermekek kezében.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Elemes működés

A fogkefe egy hagyományos AAA elemmel működik és könnyű vele utazni. Egy másik nagy előnye a rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő, így nem kell gyakran cserélni az elemet.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

30 állatos matrica

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe 30 állatos matricát tartalmaz, így a fiúk és a lányok egyaránt kiválaszthatják, hogy melyik tetszik nekik, és mindenki személyre szabhatja a saját fogkeféjét.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe vízálló kialakítása

Az IPX7 vízállóság azt jelenti, hogy a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe a zuhany alatt is használható.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Kifejezetten gyermekkézre való kefe

A különleges formának és a csúszásmentes fogantyú kialakításának köszönhetően a TrueLife SonicBrush Kid G fogkefét a gyermekek könnyen tarthatják.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

Könnyen használható

A TrueLife SonicBrush Kid G fogkefe szónikus technológiát használ, amelyet a gyermekek számára a lehető legkönnyebben használhatóvá tették. Az egész vezérlés egyetlen gombbal történik.

TrueLife SonicBrush Kid G elektromos fogkefe gyerekeknek

BPA- és ftalátmentes

A fogkefe gyártásához használt prémium minőségű anyagok károsító BPA- és ftalátoktól mentesek.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Gyerekeknek
Mozgások száma/perc 48 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 1
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat TrueLife SonicBrush

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  TRLZK304
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TLSBKG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20