Oldal frissítése

TrueLife FitScale W5 BT

4,6 65 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

TrueLife FitScale W5 BT

TrueLife FitScale W5 BT személymérleg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


FitScale W5 BT - nem csak a súlyt méri

A TrueLife FitScale W5 BT praktikus segítő, amely segít a test jobb megismerésében. Méréskor sokkal többet mindent elárul, mint a súly - például a zsír, a csontok és a víz százalékos arányát. Ha úgy döntesz, hogy javítani szeretnéd fittséged, a Megafit alkalmazás segíthet a célok kitűzésében, az előrehaladás nyomon követésében, és ösztönözhetitek egymást a barátokkal a fejlődésre. Könnyen, vezeték nélkülcsatlakoztathatod a TrueLife FitScale W5 BT készüléket okostelefonodhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Minimalista kialakításával a mérleg elegáns kiegészítővé válik bármilyen belső kialakításban.

TrueLife FitScale W5 BT személymérleg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Ismerd meg jobban a tested

A FitScale W5 BT bioelektromos impedanciaanalízis (BIA) technológiát használ, hogy nagy pontossággal meghatározza a test felépítését, alkotóelemeinek arányát - a zsír, a víz és az izomtömeg százalékát. Ez az információ nemcsak a fogyáshoz hasznos, hanem akkor is, ha izomzatot szeretnél szerezni. A BIA-eszközöket a legjobb sportolók is használják az edzés során. Most már elérhető otthoni használatra is.

TrueLife FitScale W5 BT személymérleg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Érjétek el a célokat közösen

A FitScale W5 BT legfeljebb nyolc embert képes megjegyezni, így kiszolgálhatja a család minden tagját. A Megafit mobilalkalmazás segít fenntartani vagy javítani fittségi állapotod. Ide tartoznak a részletes adatokkal ellátott grafikonok, az összes mérés teljes története és egyéb funkciók, például egy virtuális edző. A kihívások felhasználhatók a saját és barátaid motivációjának növelésére.Természetesen az alkalmazás magyar nyelven is rendelkezésre áll.

TrueLife FitScale W5 BT személymérleg

A szépség az egyszerűség kedvéért

Az intelligens FitScale W5 BT lenyűgöző, minimalista, fehér színű kivitelével nem zavarja semmilyen hely megjelenését. Figyelembe vettük a kivitelezés és a biztonság magas színvonalát is. A felső lap rendkívül ellenálló edzett üvegből készül, az alján levő négy gumibetét védi a csúszástól.

14 mért paraméter

Ismerd meg jobban a fizikai oldalad, és találj egyensúlyt az étkezés és a testmozgás között. A súlyod alapján nemcsak a BMI-t fogja kiszámítani, hanem más fontos adatokat is, amelyeket a mobilalkalmazásban találsz.

Napi statisztikák

A napi statisztikákkal minden nap figyelemmel kísérheted a fittségi állapotod. A rendszeres adatokkal segít a helyes szokások kialakításában.

Minden mérés együtt

Az alkalmazásban mindig megtalálod a teljes mérési és egyéb mérési előzményeket, így mindig áttekintést kapsz a tested állapotáról

Grafikonok és statisztikák

Az átlátszó grafikonok és a részletes statisztikák segítenek elérni a kitűzött célt.

Összekapcsolás más platformokkal

Könnyedén elküldheted a mért adatokat más rendszerekre, például a FitBit vagy a GoogleFit eszközökre.

Edző a zsebedben

Az alkalmazás tartalmaz egy virtuális edzőt, amely segít célok kitűzésében és elérésében.

Az egész családnak

A mérleg automatikusan felismer akár nyolc felhasználót, így a család minden tagja használhatja. A mobilalkalmazással megoszthatjátok eredményeiteket egymással.

Elegáns kivitel TrueLife stílusban

A TrueLife FitScale W5 BT minimalista fehér kivitelével és kiváló minőségű kivitelezésével minden házba tökéletesen illeszkedik.

Nagyon ellenálló üveg

Az időtlen edzett üveg finomnak tűnik, ám garantáltan a hosszú élettartamú.

Magyar nyelvű környezet

Az alkalmazás képes kommunikálni veled a világ legtöbb nyelvén, beleértve az angol, német, magyar, lengyel, szlovák és cseh nyelvet.

Tökéletes pontosság

A  FitScale W5 BT pontosságát két tized kilogrammig érheti el.

Hasonlítsd össze az eredményeket

Alkalmazásunk segítségével összehasonlíthatod az eredményeket és az otthoni haladást, hogy versenyezz a barátaival.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 180 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra
Mérési pontosság 10 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Szín

Szín Fehér
Kód:  TRUDV235
Termékszám:  TLFSW5BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15