Oldal frissítése

TrueLife Care Q8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TrueLife Care Q8


A Truelife Care Q8 hőmérő ideális segítség nem csak a testhőmérséklet méréséhez. Helyezd a hőmérőt közel ahhoz a tárgyhoz, amit meg szeretnél mérni, a készülék pedig egyetlen másodpercen belül megmutatja a mérési eredményt. ± 0,1 °C-os eltéréssel dolgozik. Amennyiben betegnek érzed magad, vagy úgy véled, a gyermekedben bujkál a betegség, minden bizonnyal nagyra értékeled majd a hőmérő gyorsaságát és precizitását.


A TrueLife Care Q8 digitális hőmérő főbb jellemzői

  • Pontos eredményeket mér tized fokig, ± 0,1 °C maximális eltéréssel
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • A mérési eredmény fél másodpercen belül megvan
  • Akár 40 000 mérés elemenként
  • Infravörös technológiát használ
  • Memória 50 méréshez
  • A TrueLife Care Q8 hőmérő figyelmeztet magas hőmérséklet esetén
  • Egyszerű használat
  • A TrueLife Care Q8 hőmérőt a mindennapos használatra tervezték
  • Nem csak a testhőmérséklet mérésére használható
  • Ezenkívül a felületek, az ételek és a folyadékok hőmérsékletét is méri
  • A hőmérő már gyárilag be van állítva

Könnyű és gyors hőmérsékletmérés alvás közben is

A TrueLife Care Q8 hőmérő infravörös technológiát alkalmaz a pillanatok műve alatt elvégzett igazán pontos mérési eredményekhez. Fél másodpercen belül megjeleníti az eredményt a háttérvilágítású LCD kijelzőn, így tisztában lehetsz a testhőmérsékleteddel. Magasabb testhőmérséklet esetén a kijelző színe megváltozik.


A TrueLife Care Q8 sokoldalúan felhasználható

A TrueLife Care Q8 hőmérőt a mindennapos használatra tervezték. A testhőmérséklet mérése mellett használhatod az ételek, italok vagy különböző felületek hőmérsékletének méréséhez is. Szinte bármilyen háztartási cikk felületének hőmérsékletét azonnal megjeleníti, mint például a tejes cumisüveg, a gyermekek fürdővize, étel vagy a szoba hőmérséklete. Ehhez csak annyi a dolgod hogy 5-15 cm-es közelségbe helyezed a kívánt tárgyhoz és megnyomod a gombot.


Könnyű használat és hosszú élettartam

A TrueLife Care Q8 hőmérőt gyárilag kalibrálták, így azt már nem szükséges beállítani. Pontosan mér, ± 0,1 °C-os eltéréssel. Neked csak egyetlen gombot kell megnyomnod, tehát a használata mindenki számára gyerekjáték. A modern infravörös technológiának köszönhetően a hőmérőben található elem akár 40 000 mérésre is elegendő.

A mérési eredmény fél másodpercen belül megvan

Az érintés nélküli hőmérő legnagyobb előnye a gyorsasága. A TrueLife Care Q8 hőmérő gombjának megnyomásával 0,5 másodperc alatt megkapod a mérés eredményét.

A TrueLife Care Q8 hihetetlenül pontos

A TrueLife Care Q8 hőmérő egy tizedfokig mér maximum ± 0,1 °C-os eltéréssel.

A hőmérő sokoldalú felhasználása

A TrueLife Care Q8 hőmérőt két üzemmódban használhatod. Az első a testhőmérséklet mérését szolgálja. A második üzemmóddal megmérheted a felületek, ételek és folyadékok hőmérsékletét. Ehhez annyi a dolgod, hogy a hőmérőt a megmérni kívánt tárgy 5-15 cm-es közelségébe helyezed, majd megnyomod a gombot.

Figyelmeztet a hőemelkedésre vagy a lázra

A készülék hőmérséklet-figyelmeztetés funkcióval is büszkélkedhet. Azokban az esetekben, amikor a mért érték meghaladja a hőemelkedés értékét, a TrueLife Care Q8 hőmérő hangjelzéssel és színjelzéssel tájékoztat.

Egyetlen gomb megnyomása a méréshez

Ergonomikus kialakításával a TrueLife Care Q8 hőmérő tökéletesen illik a kézbe. A méréshez elegendő egyetlen gombnyomás.

Háttérvilágítású LCD kijelző

A hőmérséklet megméréséhez nincs szükség a villany felkapcsolására vagy a helyiség elhagyására. Még a sötétben is leolvashatod a készülék által megjelenített eredményt, ha megnyomod a gombot, amely kivilágítja a TrueLife Care Q8 hőmérő kijelzőjét. A gyermeked tehát békésen aludhat tovább.

Akár 40 000 mérés elemenként

A TrueLife Care Q8 hőmérő automatikus kikapcsolással és energiahatékony mérési technológiával gondoskodik a hosszú élettartamú elemről. Ez elemenként 40 000 mérést is jelenthet.

Memória 50 méréshez

A TrueLife Care Q8 hőmérő megőrzi a hőmérsékletmérés adatait. Az utolsó 50 mérés adatát automatikusan a készülék memóriájában tárolja.

Könnyen használható TrueLife Care Q8 hőmérő

A TrueLife Care Q8 hőmérő használata rendkívül egyszerű, senkinek sem okoz nehézséget. Semmilyen beállítást nem szükséges elvégezned. A hőmérő beállítva érkezik, azonnal használatra kész. Sőt, mi több, még a tisztítása miatt sem kell aggódnod, hiszen érintés nélkül működik.


Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Homlokon, Halántékon

Speciális funkció

Mérési sebesség 0,5 s

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet 32 °C
Maximális hőmérséklet 42,5 °C

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa AA
Kód:  TRLDT426
Termékszám:  CAREQ8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10