Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TrueLife AquaFloss Station

4,6 89 értékelés
22 490 Ft

TrueLife AquaFloss Station


TrueLife AquaFloss Station - A száj frissességének tökéletes érzéséért

Belefáradtál, hogy gyakran kell menned szájhigiénés kezelésekre? Pedig te magad is elvégezheted otthon. A TrueLife AquaFloss Station szájzuhany a tökéletes frissesség érzését eredményezi a szájban, valamint segít az egészséges fogak és íny megőrzésében. Fúvókával rendelkezik, amely a levegőt vízcseppekkel keveri, és a nyomás alatt lévő sugár megtisztítja az interdentális tereket és masszírozza az ínyt. Tökéletes higiénia fogselyem nélkül, a tökéletes mosolyért.

Zuhany a tökéletes tisztításért

A hagyományos fogkefe, de akár az elektromos fogkefe sem mindig távolítja el az összes plakkot és baktériumot a fogakról. A TrueLife AquaFloss Station-t úgy tervezték, hogy kiküszöbölje az ehhez hasonló hiányosságokat. A nyomás alatt lévő levegő és víz keveréke eltávolítja a plakkot, és megtisztítja az interdentális tereket, az íny vonalát és a nehezen megközelíthető területeket.

Egyszerű vezérlés

A TrueLife AquaFloss Station szájzuhany esetében nem kell aggódnod a technikai akadályok miatt - kezelése rendkívül egyszerű. Válaszd ki a szükséges nyomást, tedd a fúvókát a szádba, majd nyomd meg a gombot. Egy perc múlva kész és tiszta.

Nem kell olyan gyakran fogorvoshoz menni

A TrueLife AquaFloss Station megvéd a káros baktériumokkal szemben és a frissesség érzetét nyújtja. A zuhany precíz tisztításának köszönhetően mindig várni fogod a preventív fogászati látogatásokat. Ezen felül sima víz vagy szájvíz is használható.

A család minden tagja használhatja

A TrueLife AquaFloss szájzuhany téged és másokat is megörvendeztet. A csomagban két cserélhető fúvóka található a tartály fedelében az egész család számára.

Melyek az AquaFloss Station szájzuhany legfontosabb előnyei?

  1. Elősegíti az íny véráramlását
  2. Finoman masszírozza és serkenti az ínyt
  3. Megtisztíthatja az interdentális tereket és elpusztíthatja a baktériumokat
  4. Véd és segít ínygyulladás esetén
  5. Segíthet gyulladás, fogszuvasodás esetén és általában javítja a száj és az íny állapotát
  6. Javítja a száj általános higiéniáját és megszüntetheti a kellemetlen szagokat
  7. Megtisztíthatja a fogszabályozót, a koronát és az implantátumokat is

Nagy tartály

A tisztításhoz a tartályba önthetsz sima vizet vagy a jobb érzés érdekében akár szájvizet is. 600 ml befogadására képes, amely több tisztításhoz elegendő.

Tíz nyomásvariáns

A fúvókán a tíz nyomásszint egyikét lehet beállítani (30 až 125 PSI), amelyek közben víz és levegő keverékét fecskendezi a szájba. Ha te magad nem tudod a helyes szintet meghatározni, fogorvosod biztosan szívesen ad tanácsot.

Szájzuhany az egész család számára

A szájzuhany két cserélhető fejjel rendelkezik. Ezen felül speciális TrueLife fejeket is vásárolhatsz, hogy még teljesebbé tedd a szájhigiénés kezelést.

A fúvókafej mindenhova elér

A fúvókafej 360°-ban elforgatható, hogy még a száj legnehezebben elérhető részeihez is hozzáférjen.

Megfelelő nyomás a lepedék ellen

A szájzuhany megfelelő nyomásának köszönhetően lehetségessé válik a plakk megbontása és a baktériumok eltávolítása az ínyről.

Gomb közvetlenül a fúvókán

A nyomás intenzitása tisztítás közben változtatható, továbbá a fúvókán egy kikapcsoló gomb is helyet kapott.

TrueLife - minőségbiztosítás

A TrueLife termékek esetében biztos lehetsz abban, hogy garantáltan jó minőségű terméket vásárolsz a biztonságos és minőségi használat érdekében, még a szájhigiénia területén is.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Típus

Típus Szájcenter

Tulajdonságok

Tartály térfogata 600 ml (0,6 l)
Üzemmódok Egységes sugár, Masszázs
Ajánlott Hídra, Koronára, Fogszabályzóra
Kód:  TRUUS211
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TLAQFLST
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10