Oldal frissítése

Transcend

Transcend banner

Transcend - prémium memória minden alkalomra

A Transcend Information, Inc. egy tajvani vállalat, amely elsősorban kiváló minőségű és megbízható memóriakártyák, USB flash meghajtók, belső és külső meghajtók és egyéb adattároló termékek gyártására fókszuál. Az innovációra, a technológiai fejlesztésre és az első osztályú (teljes körű) minőségellenőrzésre helyezték hangsúlyt, emellett több mint 2 000 termék nemcsak Ázsiában, hanem Észak-Amerikában és Európában is népszerű.


Transcend memóriakártyák

Nagy teljesítményű memóriakártyák mindenkinek

A Transcend memóriakártyákat az alkalmi felhasználóknak, de a villámgyors olvasási és írási sebességet és maximális megbízhatóságot elváró professzionális fotósoknak vagy akár vloggereknek is tervezték. Választhatsz klasszikus SDXC/SDHC kártyákat, amelyek különösen alkalmasak fényképezőgépekhez és tükörreflexes fényképezőgépekhez, microSDXC/SDHC kártyákat, valamint nagy teljesítményű CFexpress kártyákat is. A Transcend speciális memóriakártyákat is kínál az Apple Mac készülékekhez.

Transcend nagy kapacitású külső tároló

A Transcend külső meghajtók, SSD-k és flash meghajtók akár 4TB kapacitással is rendelkezhetnek. Emellett minden modern interfészt és csatlakozót is támogatnak, további minőségi kivitelezéssel, dizájn vagy biztonsági funkciókkal, szoftveres titkosítással is bírnak. A Transcend Elite segítségével megvédheted adataidat a visszaélésektől és lopástól. Ha tehát olyan nagy kapacitású tárolót keresel, amelyre bármikor számíthatsz, a Transcend kínálatában biztosan megtalálod a megfelelőt.

Transcend StoreJet
Transcend DrivePro

Transcend autós kamerák - csúcstechnológia és design

Az adattároló eszközök mellett a Transcend stílusos és technológiával teli Transcend DrivePro autós kamerasorozatot is készít. Ezek széles betekintési szöget (akár 150°), Full HD videofelvételt akár 60 fps képkockasebességgel, GPS-t, WiFi-t, asszisztencia- és ütközésgátló rendszert és sok más hasznos funkciót és extrát kínálnak. A portfólió különlegessége a kettős kamera, amely az autó előtti helyzet mellett a belső térben zajló eseményeket is rögzíti.

Paraméterek módosítása
50 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20