Oldal frissítése

Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10

3,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10

Az utóbbi időben vásárolt egy modern digitális fényképezőgépet vagy videókamerát és szeretné hatékonyan bővíteni a kapacitását? A Transcend memóriakártyákkal ez nem gond. Az élet túl rövid ahhoz, hogy fényképek, zenei fájlok vagy filmek memóriakártyára /-ról való másolására pazarolja. Éppen ezért tökáletes választások a kompakt eszközök kapacitásásnak bővítésére a Transcend SDHC memóriakártyák.

Wi-Fi nélkül már nem megy

Ez a  memóriakártya rendelkezik Wi-Fi modullal. Miután behelyezte a fényképezőgépbe vagy videókamerába, vezeték nélkül továbbíthat fényképeket és filmeket a számítógépére és a mobil eszközeire, vagy felrakhatja az internetre. A Shoot & View funkcióval azonnal megtekintheti a fényképeket egy tablet vagy mobiltelefon nagy képernyőjén.

A Wi-Fi kapcsolat kétféle üzemmódban működik, amik között egy iOS és Android operációs rendszereken is futtatható letölthető alkalmazással választhatunk. A Direct Share (Közvetlen megosztás) üzemmód peer-to-peer kapcsolatot hoz létre mobileszközökkel, és lehetővé teszi, hogy egy vezeték nélküli hálózatban akár 3 eszköz is hozzáférhessen a képekhez.

Az Internet Mode üzemmód internet-hozzáférést kínál a legközelebbi hotspot-on vagy mobil telefon ill. tablet hotspot-ján keresztül. Ebben üzemmódban gyorsan letölthetjük a kiválasztott fényképeket a kártyáról és elküldhetjük őket e-mailben, vagy feltölthetjük a profilunkra a szociális hálón.

Gyors munka az adatokkal

Mivel megfelel a Class 10 kategória elvárásainak, néhány pillanat alatt át tud adni nagyobb mennyiségű adatot, mint például a fényképek, videók, játékok, filmek vagy teljes zenei gyűjtemények, így sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb dolgokkal foglalkozhat, mint a várakozás. 

Minőség és megbízhatóság

Mint a Transcend összes termékét, az SDHC memóriakártyákat is gondosan tesztelték, így nagyon megbízható, és a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal értük. Ezt azért meri vállalni, mert nincsenek bennük mozgó alkatrészek, amik a gyakori szállítás miatt megsérülhetnének és károsíthatnák az Ön adatait.

Figyelmeztetés: Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a termék kifejezetten az Ön eszközéhez készült-e. A kompatibilitás ellenőrzéséhez keresse fel ezt az oldalt.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Tulajdonságok Beépített Wi-Fi
Kód:  DU543g
Termékszám:  TS16GWSDHC10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10