Oldal frissítése

Transcend StoreJet Cloud vezeték nélküli SSD 128 GB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transcend StoreJet Cloud vezeték nélküli SSD 128 GB

Csatlakozás. Share. használat

  • vezeték nélküli kapcsolat
  • Fájlok megosztása barátokkal és családtagokkal
  • Óra szórakozás bárhol, bármikor

Ultra-hordozható StoreJet Cloud akkor vezeték nélkül kiterjeszti a tárhelyet a készülék, akár az iPad, iPhone, iPod, Android vagy más mobil eszközön. A kedvenc fotók, filmek, zenék és dokumentumok mindig könnyen elérhető.

felvétel alkalmazások

Töltse le a kizárólagos ingyenes app az iOS és az Android nevű másképp, mint hogy hogyan StoreJet Cloud, amely automatikusan kategorizálja tárolt mappák gyors és egyszerű navigáció a fájlok között. Uživatelsky přívětivé prostředí aplikace nabídne několik dostupných režimů pro přehrávání uloženého obsahu.Továbbá, nincs szükség a hulladék időt a fájlok a kompatibilis formátumok, mert támogatja a legkülönbözőbb.

Akár 5 eszköz egyszerre egyszerre képes különböző adathordozókat StoreJet Cloud, míg mindenki kiválaszthatja, hogy mit akar a pillanatban böngészés, olvasni, nézni vagy hallgatni.

tökéletes szabadság

Valódi mobilitást biztosít beépített lítium-polimer akkumulátor, amely képes kezelni több, mint 6 óra folyamatos lejátszást. Kis méretek illeszkednek a StoreJet Cloud és ragyogó multimédiás útitárs. A nyugalom lehet titkosított vezeték nélküli átvitel, amely lehetővé teszi a hozzáférést csak a jogosult felhasználók számára.

Természetesen ott van a klasszikus linkeket a mellékelt USB-kábel segítségével.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 128 GB (0,13 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 54 mm (5,4 cm)
Magasság 99 mm (9,9 cm)
Mélység 17 mm (1,7 cm)

Tömeg

Tömeg 90 g (0,09 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FT575o3
Termékszám:  TS128GSJC10K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15