Oldal frissítése

Transcend Portable SSD ESD220C 240GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transcend Portable SSD ESD220C 240GB

Az SSD a legjobb választás, ha utazás soráni adatátvitelről van szó. A közönséges merevemezekhez képest ugyanis nem fenyeget az, hogy valamiféle ütés vagy vibráció során az adatok károsodnának. Ráadásul a mérete is kisebb, így még a zsebbe is befér. Nem utolsósorban pedig az SSD nagyságrendekkel gyorsabb, azaz többé már nem jelent problémát a nagy kiterjedésű dokumentumok beolvasása, vagy programok futtatása magáról a külső adattárolóból.

Legfontosabb jellemzők

  • Utazásra és mobil használatra tervezve
  • Hitelkártya nagyságú
  • Gyorsabb a merevlemezeknél
  • Az adatok biztonságban az ütésektől és a vibrációktól
  • A felülete kaparásálló
  • Hosszú élettartam

Univerzális

Az SSD minden eszközhöz képes alkalmazkodni, amelyben csak használni szeretnéd.  Hála a legújabb kétoldalú USB-C csatlakozónak, könnyen csatlakoztatható ultrabookokhoz és tabletekhez is. A hozzáadott USB Type-A kábelnek köszönhetően pedig csatlakoztatható a megszokott USB 3.1 portokhoz is, ahol szintén megmutatkozik a gyorsasága, ugyanakkor még a régebbi USB típusokkal is kompatibilis.

Könnyen használható

Tartsd rendezetten, naprakészen és védve az adataid! Az SSD-hez letölthető a Transcend Elite data management tools, amely mindezt lehetőve teszi számodra. Az azonnali biztonsági mentésre külön gombbal rendelkezik, ha pedig az adataid meg szeretnéd védeni az illetéktelenek kíváncsiskodásától, akkor még jelszóval is levédheted őket.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 240 GB (0,24 TB)
Tárhely típusa SSD
Lemez tárolókapacitása 240 GB (0,23 TB)

Méret

Szélesség 55,7 mm (5,57 cm)
Magasság 77 mm (7,7 cm)
Mélység 9,6 mm (0,96 cm)

Tömeg

Tömeg 52 g (0,05 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FT575i2
Termékszám:  TS240GESD220C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05