Oldal frissítése

Transcend JetDrive Lite 360 128 GB

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transcend JetDrive Lite 360 128 GB

Egy csodálatos ötlet

Az Apple márkajelzésű eszközök rajongóinak. A Transcend egy igazi csemegét készített egy könnyen használható és hordozható külső SSD formájában, amit laptopban történő tárolásra terveztek. Ezzel az eszközzel bármikor elérheti az adatait, illetve a gyors adatátvitelnek köszönhetően jelentősen megnöveli a produktivitását. A precíziós gyártásnak köszönhetően, az SD kártya tökéletesen illeszkedik készüléke csatlakozójába. Így nem kell attól tartania, hogy elvesznek vagy megsérülnek értékes adatai. Úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen kitöltse a csatlakozót, és még egy milliméterrel sem lóg ki a készülékből.

Tökéletesen illeszkedik

SSD Transcend JetDrive Lite 360 SDD meghajtókat a MacBook Pro 15" (Retina kijelzős) modelljeihez tervezték bővítőkártya formátumban. Egyesíti egy egyszerű megoldás a rendelkezésre álló kapacitás bővítése és megbízható teljesítményt. Nagyszerű megoldást kínál, hogy könnyedén és gyorsan bővíthesse eszköze tároló kapacitását kiváló minőséggel és megbízható kialakítással kombinálva.

Ez a 128 GB-os verziója a Transcend JetDrive 360 bővítőkártyának 95 MB/s átviteli sebességet és 60 MB/s írási sebességet kínál. A kártya multi-level cell (MLC) NAND flash memóriát kínál. A Transcend JetDrive 360 kompatibilis a MacBook Pro 15" (Retina kijelzős) 2013 végén és a 2014 közepén megjelent modelljeivel.

Tökéletes tartósság

Ez az adattároló nagy megbízhatósággal, rázkódás- és ütés ellenálló kialakítással rendelkezik. Ne kockáztassa, adatai elvesztését a szállítás közben létrejövő rázkódás miatt. A JetDrive Lite kártyákat speciális COB (Chip-on-Board) technológiával állítják elő, amely garantálja a por és víz ellenállóságát.

Megjegyzés: Mielőtt vásárol, kérjük győződjön meg arról, hogy a termék kompatibilis a készülékével. A kompatibilitás ellenőrzéséhez kérjük keresse fel ezt az oldalt.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa JetDrive™ Lite

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek
Kód:  DU542x
Termékszám:  TS128GJDL360
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20