Oldal frissítése

Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte

jó ötlet

A rajongók a márkajelzéssel nakousnutého Apple cég Transcend készített egy igazi csemege formájában könnyen hordozható külső SSD, ami nem desig elvégzésére a laptop, hanem közvetlenül rá. Ilyen berendezés van az adatok mindenkor plusz villámgyorsan, köszönhetően a megközelítés jelentősen növeli a termelékenységet. Pontosan feldolgozott test alakú, mint egy SD kártya, amely tökéletesen illeszkedik a csatlakozó a készüléken. Nem kell attól tartani, hogy te róla szállítás közben megbotlott, és ezzel sérült. Ez úgy van kialakítva, hogy tökéletesen kitölti a csatlakozót, és Netrc még egy milliméter a készülékről.

Ezekhez, mint egy kesztyű

SSD Transcend JetDrive Lite 350 sorozat formájában bővítőkártyák tervezték MacBook Pro 15 "Retina kijelző. Egyesíti egy egyszerű megoldás a rendelkezésre álló kapacitás bővítése és megbízható teljesítményt. Ők biztosítják a nagy lehetőséget a gyors frissítse az eszközt a kiváló minőségű és megbízható kialakítás.

Ez a modell a terjeszkedés kártya Transcend JetDrive 350 64GB kínál átviteli sebesség 95 megabájt olvasási / írási 60 megabájt / sec. A kártya multi-level cell (MLC) NAND flash memória. Transcend JetDrive 350 kompatibilis MacBook Pro 15 "Retina kijelző a középső időszakban a 2012-es és 2013 elejéig.

tökéletesen ellenáll

A lemez nagy megbízhatóság, a vibráció csökkentése és a szilárd ütésállóság. Ne kockáztasson, hogy adatvesztés miatt sokk és vibráció adások. Card JetDrive Lite felhasználásával előállított különleges COB (Chip-on-Board) technológiával, amely garantálja ellenállóság porral és vízzel.

Megjegyzés: Mielőtt vásárol, kérjük, hogy a termék kifejezetten a készülékéhez. Kompatibilitás ellenőrzéséhez kérjük keresse ezt az oldalon.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa JetDrive™ Lite

Sebesség

Kód:  DU542r
Termékszám:  TS64GJDL350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05