Oldal frissítése

Transcend JetDrive 725240 gigabájt

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Transcend JetDrive 725240 gigabájt

Boost teljesítménye és kapacitása

Az Ön Macbook lassú? Pontokat kapsz kis kapacitású lemezt? JetDrive excel teljes gyakorlását a többi komponens és számítógépes frissítéseket több tárhelyet. Akkor majd a modell kapacitása akár 960 gigabájt Röviden, hogy ki a kutya kap maximális kielégítésére még a legigényesebb. Lepšuje Attól a pillanattól kezdve, amikor elindítja a számítógépet, a programok futtatására idők és a rendszer általános mozgékonyságot akkor is, ha több feladatot egyszerre.

legfontosabb jellemzői

  • Kapja a legtöbbet a számítógépről
  • Nagy átviteli sebesség és a minimális késleltetést
  • Ellenállás az ütés és vibráció
  • Alacsony energiafogyasztás hosszabb akkumulátor-élettartam
  • Külső doboz, hogy a régi meghajtó
  • Case box

Tárolja az új generációs

SSD működik, mint egy pendrive-ra, de sokkal nagyobb sebességgel. Ennek ellenére továbbra is a pendrive-ra, mozgó alkatrészek nélkül, úgy, hogy a tárolt adatok nem veszélyezteti ütés vagy rázkódás, és különösen összehasonlítva a hagyományos lemezek vár egy forgó lemez. A rendelkezésre álló adatok lényegesen rövidebb késleltetési - szinte azonnal. Minimalizálva ezúttal azt jelenti, hogy a számítógép reagál várakozás nélkül a boltba, és átadhatja magát anélkül, hogy a beavatkozás a szórakozás vagy a hatékony működéshez. Amikor a mobil használatra is jutalmazza meg alacsonyabb energiafogyasztás.

És alkalmazza a régi meghajtót

JetDrive upgrade kit tartalmaz egy szép külső dobozt helyezze az eredeti lemezt, amely támogatja az USB harmadik0. köszönhetően hasznosítani a régi SSD külső tárolóeszköz magas hozzáférési arány. Bizonyára szüksége lesz egy biztonsági másolatot az értékes adatok, mint például annak szükségessége, hogy emlékezetes pillanatokat örökítette meg fényképeket és videókat.

További információk:

Úgy tervezték, hogy:
MacBook Pro (Retina) 15 "(Mid 2012; Early 2013) (MacBook Pro 10,1)

Megjegyzés: Mielőtt vásárol, kérjük, hogy a termék kifejezetten a készülékéhez. Kompatibilitás ellenőrzéséhez kérjük keresse ezt az oldalon.

Kód:  TD001o4
Termékszám:  TS240GJDM725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05