Oldal frissítése

Topcom LF-4730

2,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Topcom LF-4730

A Topcom LF-4730 rendkívül hatékony légtisztító készülék. Kiváló teljesítményt nyújt meglepően alacsony áron. Legalkamasabb az otthona vagy az iroda kisebb területű helyiségeinek a légtisztítására. Négy filtert tartalmaz, légtisztítási hatékonysága kiváló, 99,7%-os. Hepa filterek kiszűrik a legkisebb szemcséket is, a hajszálakat és az allergizáló anyagokat. A Fotokatalitikus és az aktívszén szűrővel elnyeli a szennyező anyagokat, megtisztítja a levegőt a mikroorganizmusoktól, a baktériumokól és a vírusoktól.

A negyedik szűrő a mosható, pamut buborékszűrő, amely hatékonyan összegyűjti a por- és pollenszemeket. A víztisztító tartamaz egy praktikus ionizátort és egy aromaporlasztót, amellyel megszünteheti a kellemetlen szagokat. Az ionizátor egészséges oxigén ionokat képez, ezzel "friss" levegőt szolgáltatva. A légtisztító ki- és bekapcsolása, beállítás könnyen kezelhető érintőpanelen történik. Óránkét 14 köbméter légmennyiséget szűr át, a legjobb elhelyezni egy 18 négyzetméteres szobában.


Jellemzők:
Kezelhető szoba mérete:
18 négyzetméterig
Szűrők:
HEPA szűrő
Aktívszén szűrő
Nano fotokatalitikus szűrő
Pamut buborékszűrő


Egyéb alkatrészek:
Ionizátor
Aromaporlasztót
Érintőpanel
Tisztítási hatékonyság:
99,7%
Légszállítás:
24 köbméter/óra

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 5 W
Ajánlott szobaméret 18 m2

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  EAZ455f2
Termékszám:  CZ5411519017406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15