Oldal frissítése

TOMAS ARSOV

TOMAS ARSOV: Hajkozmetikumok a kimagasló hajápolásért

A Tomas Arsov kozmetikumok 2017 óta gondoskodnak a haj szépségéről és táplálásáról. Ez az első cseh vállalat, amelynek alapítója maga is fodrász. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ezzel a kozmetikummal a hajadról valóban gondoskodnak, hiszen maga a fodrász, és egyúttal a márka alapítója felügyeli az összes folyamatot a gyártás során. Kényeztesd magad kivételes ápolással és a TOMAS ARSOV termékekkel.

Tomas Arsov kozmetikumok és samponok

TOMAS ARSOV samponok

A professzionális TOMAS ARSOV samponok a természetes olajoknak, ápoló savaknak és számos vitaminnak köszönhetően az erős és egészséges hajért felelős exkluzív hajkozmetikumok közé tartoznak. Ezek az egyedülálló illatú termékek könnyen alkalmazhatók és könnyen kimoshatók, ráadásul erőt, rugalmasságot és tökéletes fényt kölcsönöznek a hajnak.

Hajápolás, tápláló maszkok és balzsamok - TOMAS ARSOV

A haj a mechanikai igénybevétel vagy a kémiai kezelések következtében könnyen elveszítheti értékes összetevőit, például a fehérjéket, a nyomelemeket vagy a víz- és lipidtartalékokat. A TOMAS ARSOV tápláló maszkoknak és balzsamoknak köszönhetően azonban nem kell aggódnod a hajadért. A termékek természetes összetevőket és vitaminokat tartalmaznak, amelyek mélyen behatolnak a hajszálakba, védik a hajat a töredezéstől és könnyebben fésülhetővé teszik.

Tomas Arsov hajkozmetikumok
Hair booster Tomas Arsov

Táplálékkiegészítők és vitaminok

A TOMAS ARSOV piacra dobta a maximálisan hatékony HAIR BOOSTER elixírt, amely nemcsak a hajadnak, hanem a bőrödnek is extrém táplálást biztosít. Ez a termék egyedülálló az Astaxanthin tartalmának köszönhetően, amely a legerősebb ismert antioxidáns. Jótékony hatásai miatt a hollywoodi színésznők és a világ leghíresebb modelljei is imádják.

    Paraméterek módosítása
    32 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10