Oldal frissítése

TIERRA VERDE

tierra verde

TIERRA VERDE: Öko-drogéria Morvaországból

A Brünn melletti Popůvky-ban működő TIERRA VERDE vállalat környezetbarát higiéniai termékek és kozmetikumok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A nyersanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően a termékek alkalmasak kisgyermekek és allergiában szenvedő személyek számára is. A legtöbb termék lehető legalacsonyabb ökológiai lábnyomát a szigorú nemzetközi Ecogarantie tanúsítvány igazolja, amely garantálja a felhasznált növényi összetevők bio minőségét (ha van ilyen) és az emberi jogok tiszteletben tartását az ellátási láncban. A TIERRA VERDE alkalmazottai így teljes mértékben megélik azt a változást, amelyet maguk körül szeretnének látni. Arra törekszenek, hogy másokat is pozitív cselekvésre ösztönözzenek, és így közösen hozzanak létre egy megfontoltabb világot.

tierra verde mosogél

Kíméletes mosás TIERRA VERDE-vel

A TIERRA VERDE környezetbarát, mosódió alapú szappanos mosószerei hatékonyak, ugyanakkor alkalmasak a legkisebb gyermekek, érzékeny bőrűek, allergiások és ekcémások számára is. Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, optikai fehérítőket vagy mesterséges illatanyagokat, emellett biológiailag teljesen lebomlóak. Az organikus minőségű, tiszta illóolajok finom illatot kölcsönöznek a mosószereknek.

TIERRA VERDE - ÖKO mosogatás és tisztítás

Mindennap használunk mosogató- és tisztítószereket, ezért ezeknek a lehető legkörnyezetbarátabbnak kell lenniük. A TIERRA VERDE öko tisztítószerek segítségével könnyedén elvégezheted a rutinszerű és általános takarítást. A termékek a nagyszerű eredmények mellett az érzékszerveidet is megörvendeztetik a bio minőségű természetes illóolajok kellemes illataival.

tierra verde spray
tierra verde sampon

Kíméletes testápolás TIERRA VERDE-vel

Az igazi szépség a tisztaságban rejlik. Kényeztesd magad a TIERRA VERDE mosódió alapú samponjaival és tusfürdőivel, amelyek a BIO illóolajok csodálatos illatát hordozzák. Vagy válaszd a természetes kivonatokból és olajokból készült szappanokat, amelyek a gyakori mosás ellenére is tökéletesen puhává varázsolják a bőrödet.

Paraméterek módosítása
144 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15