Oldal frissítése

Thule

Thule

Thule: Táskák, bőröndök és poggyászok, amelyek megkönnyítik az életet

A Thule tartós kiegészítőket és poggyászokat fejleszt és gyárt, hangsúlyt fektetve a stílusra és a designra. Ezt a nagy hagyományokkal rendelkező családi vállalkozást több mint 80 évvel ezelőtt, 1942-ben alapították Svédországban. A vállalat termékpalettáján tartós táskák és hátizsákok, elektronikai eszközökhöz alkalmas tokok, úti poggyászok és sok más egyéb is megtalálható. Nem számít, hová utazol és milyen fizikai tevékenységet végzel. A választék nagyon széles, és a Thule minden tevékenységhez kínál megoldást.

Thule hátizsák és táska

Thule hátizsák és táska – stílusos védelem a laptopnak

A Thule hátizsákok, táskák és tokok jól kiegészítik egymást. Míg a hátizsákok például SafeEdge-konstrukcióval ellátott külön zsebbel rendelkeznek, amely megvédi a laptopot az ütésektől, a táska klasszikus hátizsákként hordható, vagy pillanatok alatt válltáskává alakítható. Ha nincs szükség az utazótáska teljes térfogatára, egyszerűen vedd ki a különálló táskát, így csak a laptopot és a dokumentumokat kell magaddal vinned a megbeszélésre.

Vértezd fel az elektronikai eszközöket Thule tokokkal

Attól félsz, hogy utazás vagy sportolás közben megsérülhetnek az elektronikai eszközeid? Ne félj. A Thule nemcsak laptopokhoz, hanem más eszközökhöz - például okostelefonokhoz - is kínál tokokat. Ezek biztonságban tartják a telefont, és tökéletes divatkiegészítőként is szolgálnak. Szeretnél megörökíteni egy varázslatos pillanatot? A Thule fotós táskák és drón hátizsákok gyártására is specializálódott, amelyek minden kalandban elkísérnek.

Thule tok
Thule útipoggyász

Elegáns Thule poggyász minden alkalomra

Utazáskor szükséged van egy megbízható segítőre, amely minden holmidról gondoskodik, és biztonságosan elszállítja azokat a célállomásra. Ebben a tekintetben a Thule egyértelmű választás, hiszen amellett, hogy tartós és strapabíró, stílusos és modern megjelenésű is. Minden egyes táskát úgy terveztek és teszteltek, hogy az egyáltalán nem kíméletes bánásmódnak is ellenálljon út közben. Emellett a világos anyagokból készült, osztott belső rekeszek biztosítják a dolgok könnyű rendszerezését, és megakadályozzák a hosszas keresgélést.

Paraméterek módosítása
1989 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20