Oldal frissítése

Thule Legend GoPro kis méret, fekete

4,7 3 értékelés

Thule Legend GoPro kis méret, fekete

A sportkamerák strapabírók, de szállításuk során azért nem célszerű csak úgy bedobni őket valahova. Jobb mindent rendezetten és útra készen tárolni, különösen, ha a kamerához kifinomult tartozékokat használ.

A Thule Legend tok nem csak a szennyeződésekkel szemben véd. Az EVA habszivacs biztonságosan tompítja még az erősebb ütéseket is. Az EVA anyag nagy népszerűségnek örvend a profik körében, mivel rugalmas és rendkívül könnyű. A habban nyílásokat talál a GoPro kamera, a képernyő és a távirányító elhelyezésére. Elfér benne a tartalék akkumulátor és számos apróság, például a memóriakártya és a kábel is.

Strapabíró szerkezetét kültéri használathoz alakították ki, de ez még nem minden. A cipzár nagy futójával kesztyűben is könnyen hozzáférhet felszereléséhez, a fogantyú pedig stabil fogást biztosít. A karabinerrel övhöz vagy hátizsák hevederhez erősítheti. A kiváló védelem ellenére a tok könnyű és karcsú, tehát gond nékül elfér a hátizsákban. 

Műszaki adatok:

Anyag:
EVA hab

Méretek:
Külső magasság: 15 cm
Külső szélesség: 21 cm
Külső mélység: 8 cm
Belső magasság: 3,5 cm
Belső szélesség: 18,5 cm

Tömeg:
0.24 kg

 
Kód:  THU077
Termékszám:  TL-TLGC101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15