Oldal frissítése

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered

Thrustmaster Y-350CPX gamer fejhallgató

Merülj el teljesen a játékban. A Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered gamer fejhallgató kiváló minőségű hangot nyújt, és a 7.1-es virtuális surround rendszer használatával a hang forrását is be tudod azonosítani. Erőteljes, átlagon felüli méretű (60 mm) membránjait a teljes frekvenciasáv számára optimalizálták. A rendkívül erőteljes basszusoknak köszönhetően még könnyebben magával ragad a cselekmény. A kiegyensúlyozott középső magasságok biztosítják, hogy jól hallhasd a csapattársaidat. A magas hangok által minden egyes lövésről tudni fogsz.


Sluchátka Thrustmaster Y-350CPX 7.

A Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered fejhallgató fő jellemzői

  • 7.1 csatornás virtuális térhatású hang.
  • Y Sound Commander hangvezérlő.
  • Kiegyensúlyozott frekvenciasáv és extra erős basszusok.
  • Állítható és levehető irányított mikrofon.
  • Memóriahabos fülpárnák és pánt.
  • A legkülönfélébb eszközökkel kompatibilis.
  • Hangvisszajelzés funkció.
  • Beépített, újratölthető akkumulátor.

A memóriahab kényelme hosszú játékhoz

A Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered fejhallgató nagyszerű feltételeket biztosít a hosszú játékversenyeknek. A nagy fülpárnák és a pánt puha memóriahabbal vannak kipárnázva, amely a viselés során hozzáidomul a fejed formájához. Ezáltal biztosítja a kiváló kényelmet, és a zavaró külső hangok nagyszerű kizárását is.

Thrustmaster Y-350

Y Sound Commander

Y Sound Commander, mint az út a jobb hangzáshoz

A fejhallgatóhoz tartozik az exkluzív Y Sound Commander vezérlő. A Thrustmaster, a Texas Instruments és az AM3D társaságok technológiáit használja, hogy a játékok minden hangja kiváló minőségben szóljon, és be lehessen határolni a forrását a térben. Emellett tartalmaz egy további basszuserősítőt állítható szinttel, mikrofonvezérléssel és állítható hangerővel. Az Y Sound Commander fejlett hangfeldolgozással és valóban mély hangokkal, valamint saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Kód:  MA521l1
Termékszám:  4060088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10