Oldal frissítése

Tesla Smart

Tesla Smart - a jegyed a jövőbe

A Tesla Smart a cseh Tesla cég egyik legújabb projektje, amely 1946 óta gyárt izzókat és háztartási készülékeket. Most a modern otthonok piacára merészkedik azzal a szándékkal, hogy bebizonyítsa, hogy az okos eszközöknek nem kell drágának és bonyolultnak lenniük. A Tesla Smart alapja az egyszerű és intuitív működés, amelyet bárki elsajátíthat egy angol nyelven elérhető mobilalkalmazással. A Tesla Smart az okoseszközök használatát gyerekjátékká teszi. Megbízható és könnyen érthető okos termékek, amelyek leegyszerűsítik a mindennapi életet - ez a Tesla Smart.

Tesla Smart légtisztítók

Tesla Smart légtisztítók

A légtisztítók a legnépszerűbb Tesla Smart termékek közé tartoznak. Négyféle méretben kaphatók, így bárki kiválaszthatja a legjobbat a szoba méretének megfelelően. A Tesla Smart légtisztító több szűrővel rendelkezik, amelyek együttműködve eltávolítják a port, a baktériumokat, a vírusokat, a füstöt, a kellemetlen szagokat vagy a polleneket. Ez javítja a levegő minőségét, emellett pozitív hatással van az egészségre és az immunrendszerre. Ugyanakkor a Tesla Smart légtisztító könnyen mosható, és az éjszakai üzemmódnak köszönhetően nem zavarja az alvást.

A Tesla intelligens kameráival kézben tarthatsz mindent

A Tesla Smart IP kamerák vigyáznak az otthonodra és gyermekeidre. A 2 Mpx felbontású CMOS érzékelők és infravörös LED fények gondoskodnak a részletes Full HD képekről még sötétben is. A Tesla Smart 360 kamerák ráadásul sokkal szélesebb látószöget fednek le. A kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel is rendelkezik, amely síró babára, betört ablakra vagy más szokatlan eseményre is figyelmeztet. A Tesla Smart kültéri modell ráadásul az IP65 víz- és porvédelemnek köszönhetően a zord körülményekkel is megbirkózik.

Tesla Smart Kamera
Tesla Smart eledel adagoló

A Tesla még a háziállatokra is gondol

A Tesla Smart eledeladagolók és itatók biztosan tetszenek majd a gyakran utazó állatbarátoknak. Az adagolókban akár 4 l eledel is elfér, ami körülbelül 5 napra elegendő, és lehetővé teszi az etetési ütemterv beállítását. Ráadásul a kétirányú, mikrofonnal ellátott HD kamerának köszönhetően állandó rálátásod lesz mindenre. A 2,5 l űrtartalmú Tesla Smart Fountain folyamatos vízellátást biztosít kedvenceid számára. Ez az eszköz szűrővel vagy UV lámpával tisztítja a vizet.

Paraméterek módosítása
217 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15