Oldal frissítése

Tesla Smart Plug

4,6 73 értékelés
Leárazás -29 %
6 990 Ft 9 890 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 6 700 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 6 600 Ft/db

Tesla Smart Plug

Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. A termék az egyes készülékek energiafogyasztását is képes mérni. A Tesla Smart Plug okos konnektor képes önállóan működni anélkül,hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével lehetséges. Olyan alkalmazást használ, amely angol, cseh, német, szlovák és lengyel nyelven érhető el.

Tesla Smart Plug okos konnektor legfontosabb jellemzői

  • Ez az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá teszi
  • Vezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül
  • Hangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhoz
  • Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért
  • Ideális a készülékek idő- és kézi vezérléséhez
  • A Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindig
  • Vezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket 
  • Önállóan dolgozik
  • Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával

Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül

A Tesla Smart Plug okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.

Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel

A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Asszisztens és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.

Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért

A Tesla Smart Plug okos konnektor rendelkezik egy Wi-Fi vevővel, amellyel csatlakoztathatod az otthoni hálózathoz. A Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a párosítást.

Tesla Smart Plug, mint nagyszerű segítő minden otthon számára

A Tesla Smart Plug okos konnektor nagyszerű segítség minden otthonban. Az aljzat ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére vagy az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug okos konnektor teljes áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott készülékedről.


A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat

Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy ki van-e kapcsolva. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Pluggal ez nem fog többé előfordulni.


Csatlakoztasd a Tesla Smart Plugot egy intelligens alkalmazással

A Tesla Smart alkalmazás ingyenesen elérhető. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszert futtató okoseszközödre. Így mindent megtehetsz, amit csak szeretnél.


Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással

Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.



Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Működés

Működés Önállóan

Tulajdonságok

Funkciók energiafogyasztás mérése
Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  Tsl_21_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-SPL-1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15