Oldal frissítése

Tesla Smart Pet Fountain

2,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tesla Smart Pet Fountain

A Tesla Smart Pet Fountain lehetővé teszi, hogy háziállatod betartsa a megfelelő folyadékbeviteli mennyiséget. A 2,5 literes űrtartalmával akár több napig is képes kutyusod szomját oltani. A szökőkút nagyon hatékony szűrőrendszerrel van felszerelve, amely aktív ioncserélő gyantából, aktív szénből és pamutszűrőből áll. Ez a rendszer biztosítja a víz maximális frissességét és tisztaságát, miközben a víz lágy marad, eltávolítja a klórmaradványokat és a nehézfém-ionokat. Mindeközben a Tesla Smart Pet Fountain könnyen vezérelhető a TESLA Smart alkalmazáson keresztül,amely Android és iOS operációs rendszerekhez egyaránt elérhető.

A Tesla Smart Pet Fountain főbb jellemzői

  • A 2,5 literes tartály 5 napig elegendő vizet képes tárolni a háziállatok számára
  • A Tesla Smart Pet Fountain csendes működésének köszönhetően bárhol kényelmesen használható
  • A hatékony szűrőrendszer tisztán és egészségesen tartja a vizet
  • A Tesla Smart Pet Fountain eltávolítja a klórmaradványokat és a nehézfém-ionokat
  • Könnyen vezérelhető az Android és iOS alkalmazásokon keresztül
  • A Tesla Smart Pet Fountain szökőkút fehér színű
  • Méretek 23 × 17,5 × 16 cm

A nagy kapacitású tartály akár 5 napra elegendő vizet is képes tárolni

A nagyméretű, 2,5 literes víztartállyal rendelkező Tesla Smart Pet Fountain akár 5 napra elegendő vizet képes tárolni. A szökőkút arra is ösztönzi a háziállatokat, hogy igyanak, és betartsák a folyadékbeviteli szükségleteiket, ami különösen jól jön a forró nyári napokon.

A Tesla Smart Pet Fountain precíziós szűrése biztosítja a tiszta vizet

A Tesla Smart Pet Fountain kiváló minőségű szűrőrendszerrel van felszerelve a tiszta és egészséges víz érdekében. Az organikus pamutszűrő lágyítja a vizet és eltávolítja a klórmaradványokat, míg az aktív ioncserélő gyanta és az aktív szén tisztán tartja a vizet.

A Tesla Smart Pet Fountain működése nagyon csendes

A csendes szivattyújának köszönhetően a Tesla Smart Pet Fountain könnyen elhelyezhető az étkezőben, a hálószobában és a nappaliban. Nem fog zavarni pihenés vagy alvás közben, és a kellemes vízcsobogás kiváló minőségű hangterápiaként is szolgál.

A Tesla Smart Pet Fountain Wi-Fi modullal rendelkezik az applikációval történő vezérléshez

A Tesla Smart Pet Fountain beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé a mobilalkalmazás segítségével. Az alkalmazás elérhető angol nyelven, és iOS és Android operációs rendszereken egyaránt használható. Ezen kívül a Tesla Smart Pet Fountain automatikusan figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell cserélni.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak, Macskáknak

Méretek

Átmérő 23 cm
Magasság 17,5 cm
Űrtartalom 2 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Okos, Vízhez
Kód:  Tslpt2104
Termékszám:  TSL-PC-WF

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20