Oldal frissítése

Tesla Smart Dehumidifer XL

4,2 20 értékelés
Szuper ár
54 990 Ft

Tesla Smart Dehumidifer XL

Ez az ügyes Tesla Smart párátlanító segítségünkre lesz, ha otthonunk levegőjének túl magas a páratartalma, ami gyakran eredményezheti nem csak a baktériumok elszaporodását, hanem a penész kialakulását is. Ez a szállítható Tesla Smart párátlanító 30 m² alapterületű lakáshoz ajánlott. Az elfogadható hatásfokát 12 l/nap páramentesítő kapacitása igazolja. 3,2 l befogadóképességű folyadékgyűjtő tartályának hála nyugodtan használjuk alkalmilag a folyadék kiürítése nélkül. Egyik nagy előnye, hogy maximálisan 45 dB-t bocsát ki, szinte hangtalan működése közben, ennek hála minden probléma nélkül használhatjuk, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő Tesla Smart Dehumidifer XL ...
Páramentesítő Tesla Smart Dehumidifer XL ...

A minőségi Tesla Smart Dehumidifer XL páramentesítő alapvető paraméterei

  • Az elsőrangú Tesla Smart párátlanító megakadályozza a baktériumok elszaporodását és penészképződést
  • Páramentesítő kapacitása 12 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 30
  • A kondenzvízgyűjtő edény térfogata 3,2 l
  • A maximális kibocsátott zajszint 45 dB
  • Az elsőrangú Tesla Smart elektromos páramentesítő készülék további funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás és automatikus párátlanítás
  • A páramentesítő tömege 12 kg

Tesla Smart Dehumidifer XL párátlanító további jellemzői

Eme Tesla Smart elektromos párátlanító időzítővel is fel van szerelve, melynek hála a lehetőségeink szerint beállíthatjuk a készülék bekapcsolásának pontos idejét. A teljesítményt képesek vagyunk maximálisra emelni vagy éppenséggel csökkenteni, és hála ennek irányítani az energiafogyasztást és a zajszintet egyszerre. Amennyiben megtelt a víztároló edény, abban az esetben ez a modell szükséges beavatkozás nélkül kikapcsol. További fontos előnye egy áttekinthető display minden funkció beállítására.

Páramentesítő Tesla Smart Dehumidifer XL ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 12 l/nap
Ajánlott szobaméret 30 m2
Tartály térfogata 3,2 l
Maximális zajszint 45 dB
Mobilalkalmazás Igen
Tömeg 12 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TESOV075
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-AC-VIRGO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20