Oldal frissítése

Tesla Smart Aroma Difuser

4,4 9 értékelés
19 990 Ft

Tesla Smart Aroma Difuser

Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor

Még mindig nem tudod, mi hiányzik otthonodból a tökéletességhez? Próbáld meg illattal kihangsúlyozni a szobád megjelenését! A Tesla Smart aroma diffúzor nagyobb helyiségek illatosítására is alkalmas, a LED világítás pedig tovább fokozza a hangulatot. Az aroma diffúzor párásító teljesítménye óránként 30 milliliter, így akár 20 m2-es helyiségeket is gond nélkül el tud árasztani illattal. A Tesla Smart diffúzor kompatibilis aTuya platformmal.

Az aroma diffúzor nagyobb terekkel is megbirkózik

Illatosíts be akár 20 m2-es helyiségeket! Töltsd meg a Tesla Smart diffúzort vízzel, és élvezd a nyugalom pillanatait. A tartály térfogata 200 ml, és ha újratöltésre van szükség, az aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a károsodást.

Stílusos LED világítás

A hangulatot a LED világítás teszi teljessé, amellyel Tesla Smart aroma diffúzort felszerelték. 7 szín közül választhatsz. A másodpercenkénti 2,4 millió rezgésnek köszönhető legfinomabb köd, kellemes illat és nyugtató fény. Minden egyben a dizájnos aroma diffúzorban.

A Tesla Smart diffúzor egyszerű használata

Töltsd le a Tesla Smart alkalmazást a mobiltelefonodra, hogy könnyedén beállíthasd és vezérelhesd az aroma diffúzort az aktuális igényeidnek megfelelően. A diffúzor két üzemmóddal rendelkezik - folyamatos, amely 5 órán keresztül folyamatosan működik, és időszakos, amely akár 10 órán keresztül is mehet. A mobilalkalmazás kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is, amelyek többek között ahangvezérlést is támogatják.

A Tesla Smart aroma diffúzor fő jellemzői

  • Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor
  • A legfinomabb köd 2,4 millió oszcillációval másodpercenként
  • Akár 20 m2-es szobát is beillatosíthatsz
  • A tartály térfogata 200 ml
  • Két üzemmód - folyamatos és szakaszos működés
  • A Tesla Smart aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, ha kifogy belőle a víz
  • LED világítás teszi teljessé a hangulatot
  • Egyszerű vezérlés
  • Kompatibilis a Tesla Smart mobilalkalmazással
  • A Google Home és az Amazon Alexa támogatása

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 200 ml
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Távirányító, LED világítás, Smart (alkalmazás)
Színek száma 7
Szín Fehér
Üzemidő 5 óra
Ajánlott szobaméret 20 m2

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  TESAD082
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-AC-JS01W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20