Oldal frissítése

Tesla Smart Air Purifier S300W

5 3 értékelés
99 990 Ft

Tesla Smart Air Purifier S300W

A Tesla légtisztító javítja otthonod levegőjének minőségét

Tiszta és friss levegővel teremtsd meg otthonodban az ideális környezetet. A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztítót legfeljebb 36 m²-es helyiségekbe tervezték. A hatékony 3 fokozatú szűrőrendszernek köszönhetőenaz UV lámpa és a levegőionizátor megbízhatóan elkapja és semlegesíti a porszemcsék, pollenek, nehézfémekek, és vírusok akár 99,95%-át, illetve megszünteti a szagokat. Az egyszerű beállítást a vezérlőpanel vagy a TESLA Smart mobilalkalmazás biztosítja. Az LCD kijelzőn az összes kulcsfontosságú érték látható, beleértve a levegőminőséget jelző színes háttérvilágítást is. A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztító környezeti háttérvilágítása ízlésesen egészíti ki a belső teret. A műbőrből készült fogantyúval a készülék könnyen mozgatható, bárhol is van rá szükség.

A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztító legfontosabb jellemzői

  • A légtisztító 36 m² területű helyiségekbe alkalmas
  • Teljesítmény 300 m³/h
  • Előszűrőből, HEPA 13 szűrőből és szénszűrőből álló hatékony szűrőrendszer
  • Megfogja és semlegesíti a porszemcsék, pollenek, baktériumok, vírusok 99,95%-át
  • Kézi teljesítménybeállítások, éjszakai üzemmód és automatikus üzemmód
  • Integrált levegőminőség-érzékelő
  • Környezeti háttérvilágítás a levegőminőséget jelző fénnyel (kék, zöld, narancssárga és piros)
  • A Tesla légtisztító UV sterilizálással és levegő ionizátorral rendelkezik
  • Elegáns és kompakt kialakítás
  • Praktikus műbőr szíj a légtisztító könnyű mozgatásához
  • Csatlakozás a TESLA Smart mobilalkalmazáshoz Wi-Fi-n keresztül

Intelligens levegőminőség-monitorozás

A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztító szenzorral rendelkezik a levegő folyamatos, valós idejű ellenőrzéséhez, amely az állapotot az LCD kijelzőn vagy a TESLA Smart alkalmazásban jeleníti meg. A levegőminőséget a légtisztító vezérlőpanelén egy színjelzés jelzi.

  • Kék = kiváló
  • Zöld =
  • Narancssárga = átlagos
  • Piros = rossz állapotú

A Tesla Smart Air Purifier S300W háromfokozatú szűréssel rendelkezik

A pornak és az allergéneknek esélyük sincs a Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztítóval felszerelt otthonokban. A tisztító három szűrővel büszkélkedhet, amelyek hatékonyan eltávolítják a 0,2 mikron átmérőjű porszemcsék 99,95%-át. Ezért csapdába ejti a polleneket, atkákat és penészgombákat. A szénszűrő megbízhatóan eltávolítja az illékony szerves anyagokat, a szagokat és a káros gáznemű anyagokat. A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztítóba kerülő nagyobb részecskéket a mosható előszűrő fogja fel. Ezáltal megakadályozza a légtisztító eltömődését. A légtisztító vezérlőpanelén vagy a TESLA Smart alkalmazásban értesítést kapsz a szűrők aktuális állapotáról és a szűrők cseréjének vagy tisztításának szükségességéről.

Funkciók a levegő abszolút tisztaságáért

Tartsd otthonodat tisztán és egészségesen a modern funkciókkal. A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztító UV lámpával rendelkezik, amely ultraibolya sugárzást termel a levegőben lévő baktériumok és vírusok elpusztítására. A Tesla légtisztító negatív ionokat termel egy légionizátor segítségével. Ezek kötődnek a káros részecskékhez, például allergénekhez, baktériumokhoz, vírusokhoz vagy szagokhoz. Ugyanakkor egészséges anionokat bocsát ki, amelyek felfrissítik a levegőt.

A légtisztító kézi és automatikus üzemmóddal is rendelkezik

A Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztítót teljes mértékben te irányíthatod, és háromféle ventilátorsebesség közül választhatsz, a manuális üzemmódon keresztül pedig beállíthatod otthonod levegőjének minőségét. Bekapcsolhatod az éjszakai üzemmódot is, amely minimális zajjal működik. Ezt akkor fogod értékelni, ha napközben pihenni szeretnél, vagy ha éjszaka szeretnéd megtisztítani a levegőt - így nem fog zavarni semmi. A gondtalan működést és a légtisztítást az automatikus üzemmód biztosítja, amelyben a Tesla légtisztító automatikusan beállítja a teljesítményét a levegőminőség-érzékelőtől származó információk alapján. A beállítások módosításához használd a Tesla Smart Air Purifier S300W légtisztító vezérlőpanelét vagy a TESLA Smart alkalmazást a mobiltelefonodon.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 48 W
Légtisztító teljesítmény 300 m3/óra
Ajánlott szobaméret 36 m2
Maximális zajszint 52 dB(A)
Minimális zajszint 22 dB(A)
Tisztítási módok száma 3
Kábel hosszúsága 150 cm
Tulajdonságok Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Kijelző, Fogantyú szállításhoz, Távirányító, UV lámpa, Érintőpanel
Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrők száma 1
Szűrő típusa HEPA, Szén
Szűrés típusa Mikroorganizmusok, Szagok

Méret & súly

Szélesség 23 cm
Magasság 39 cm
Tömeg 2,95 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Lengyelország, Szlovénia
Kód:  TEScs67
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-AC-S300W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15