Oldal frissítése

Tesla Smart Air Purifier Pro M

4,5 36 értékelés
29 190 Ft

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen modern Tesla Smart Air Purifier Pro M légtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből az allergéneket a különböző szennyeződéseken túl. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és az effektív részecskeszűrő, UV-lámpás szűrő, titán-dioxid szűrő, HEPA, katalitikus, por, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Erős teljesítményének köszönhetően 25 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Lifestyle
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Pro M levegőtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por, katalitikus, UV sugárzás, részecskeszűrő és TiO2
  • 25 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott
  • 210 m³/h teljesítménnyel bír
  • A levegő ionizációs funkció javítja a légtisztító hatékonyságát
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A szűrő könnyen mosható
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • Ezen Tesla Smart légtisztító készülék teljesítménye 20 W
  • A minimális zajszint értéke 20 dB(A), illetve az érték legfeljebb 54 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán neves Tesla Smart gyártótól

Egy ilyen modern Tesla Smart légtisztító olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Felbecsülhetetlen értékű eszköz azokban a háztartásokban, ahol allergiások élnek. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. Lehetőséged van arra, hogy a pillanatnyi igényeidnek megfelelően állítsd be a teljesítményt, az optimális tisztítási szint elérése érdekében. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M ...
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Hátoldal

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen hasznos Tesla Smart légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egyszerűen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Könnyedén ellenőrizhetünk mindent, amire szükségünk van az érintős kezelőpanelen. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A porérzékelővel a porszemcsék koncentrációját figyeli, és a hatékony kiszűrésükhöz optimalizálja a légtisztító teljesítményét. A szűrő tisztítása egyszerű, csak mossuk le vízzel és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket. Az UV-sterilizáló lámpával a légtisztító képes biztonságosan elpusztítani minden gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy ilyen praktikus Tesla Smart levegő tisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen hasznos Tesla Smart légtisztító nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. A levegő ionizálása funkcióval negatív töltésű ionokat juttat a levegőbe, amelyek aktívan küzdenek az allergénekkel. Hozzájárul a porszemcsék csomósodásának felgyorsításához, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizáló feladata, hogy javítsa a folyamat általános hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként a levegőben maradnának.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Oldalnézet

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Ezen Tesla Smart légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A nagyobb részecskéket, például a port, a hajat és a háziállatok szőrét a porszűrő megbízhatóan felfogja. A katalitikus szűrő hatékonyan kiszűri az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A részecskeszűrő alapvető fontosságú az olyan szilárd részecskék, mint a por, pollen, mikroorganizmusok és egyéb szennyeződések hatékony kiszűrésében és semlegesítésében. A TiO₂-szűrő egy speciális szűrőrendszer, amely a titán-dioxid tulajdonságait kihasználva hatékonyan távolítja el a nemkívánatos anyagokat, és jobb minőségű levegőt szolgáltat. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Ezen Tesla Smart légtisztító készülék 210 m³/h kapacitású. A háztartási légtisztító diszkrét és nagyon halk. A legalacsonyabb zajszint értéke 20 dB(A), illetve a maximális érték 54 dB(A).

Méretei:

53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 20 W
Légtisztító teljesítmény 210 m3/óra
Ajánlott szobaméret 25 m2
Maximális zajszint 54 dB(A)
Minimális zajszint 20 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, UV lámpa, Gyerekzár, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2

Méret & súly

Szélesség 34,7 cm
Mélység 17,5 cm
Magasság 53,5 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Kód:  TESCV020
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  TSL-AC-AP2006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15