Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tesla Smart Air Purifier Pro L

4,2 15 értékelés
Leárazás -19 %
59 090 Ft 73 190 Ft

Tesla Smart Air Purifier Pro L

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro L ...

A nagyszerű Tesla Smart légtisztító friss levegőt garantál főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a megbízható, hordozható készülék pont megfelel az akár 43 m2 nagyságú háztartásokba. A lenyűgöző légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez az eszköz akár 360 m3/óra sebességre is képes. A levegőt legelőször megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrő segítségével. A katalitikus szűrő kiváló az olyan mérgező anyagok kiszűrésére mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol. A kiváló Tesla Smart levegőtisztító fő eleme a HEPA filter, mely egykettőre megfogja a baktériumok és allergének 99%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára eltávolításához a szénszűrő szolgál. Az UV fény még a legragaszkodóbb baktériumokat is elpusztítja és tökéletesen steril környezetet biztosít. Nem utolsó sorban a gép negatív ionokkal tölti meg a levegőt, így olyan friss lesz, akár vihar után.

Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító fő jellemzői

  • A neves Tesla Smart légtisztító 43 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő kiszűri a levegőből a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Az előszűrő megszűri a levegőt a nagyobb szennyeződésektől
  • A katalitikus szűrő kiszűri a levegőből a mérgező anyagokat
  • Maximális zajszint: 65 dB(A), minimális zajszint: 20 dB(A)
  • A készülék teljesítménye: 360 m3/óra
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro L Jellemzők/technológia
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro L Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Pro L levegő tisztító fontosabb funkciói

A kiváló Tesla Smart légtisztító mindig megvizsgálja a klímát, amely körülveszi és ez alapján számolja ki, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítővel is használható, mellyel igényeidnek megfelelően állíthatod be a működési időt. A teljesítményt könnyedén megválaszthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Ezen felül automata üzemmódban is működtethető, vagyis a készülék a klíma állapotának kiértékelése alapján választja meg a teljesítményt. A különböző funkciók beállítása a modern távirányítón keresztül vagy mobil applikációval is lehetséges. Az érintőképernyő és a digitális kijelző igen hasznos kiegészítő, mely gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Mindemellett, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor hasznos, ha kisgyerekek is vannak otthon. A levegő minőségét intelligens porérzékelők követik szemmel, melyek szennyeződés esetén automatikusan növelik a tisztítás teljesítményét. A népszerű Tesla Smart légtisztító pozitívuma a Wi-Fi technológia. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és az intuitív kezelhetőséget.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 30 W
Légtisztító teljesítmény 360 m3/óra
Ajánlott szobaméret 43 m2
Maximális zajszint 65 dB(A)
Minimális zajszint 20 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, Távirányító, UV lámpa, Gyerekzár, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobilalkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TESCV037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-AC-AP3006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20