Oldal frissítése

TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér)

3,9 23 értékelés
120 190 Ft

TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér)

A praktikus Tesla electronics Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg felületen tesz jó szolgálatot. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem nagyszerű funkciókkal is megörvendeztet. Szükség esetén automatikusan ki tudja üríteni a szennyeződéstartályt is. Az okos robotporszívó automatikusan feltölti magát, és képes kiüríteni a tartályt. Okostelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatást kínál, így távolról vezérelheted és meg is változtathatod a porszívó beállításait. Van rajta giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció megoldja a helyiség részletes feltérképezését, így a porszívó takarítási útvonala a lehető leghatékonyabb lesz. A porszívózást követően visszaér a kiindulási pontra.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...

A népszerű TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) robotporszívó fontosabb előnyei

  • A szuper Tesla electronics robot porszívó a következő felületre remek választás: szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra alatt töltődik fel teljesen és egy feltöltéssel 100 perc az üzemideje
  • A maximális kényelem érdekében automatikusan kiüríti a szemetet az állomásra
  • Lehetőséged van arra, hogy csak adott helyiséget porszívóztass fel a készülékkel
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • A rajta lévő speciális érzékelőnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget porszívóz
  • Mosható szűrő, habszűrő és hEPA H13 szűrő típusú szűrővel gyártották Kiváló minőségű
  • A bútorok nem rongálódnak meg, mert van rajta egy lökhárító
  • Háromlépcsős tisztítórendszer, amely magától alkalmazkodik az éppen futó tisztítási módhoz
  • Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni
  • Lehetőség van a takarítás egyéni ütemezésére és halasztott kezdés beállítására is
  • 1 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • A precíz tisztítás biztosítása érdekében a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen - ezt kínálja a népszerű Tesla electronics készülék

Ez az okos robot porszívó a felporszívózás mellett fel is mos, így tökéletes tisztaságot hagy maga után, és több időd marad arra, amit kedvelsz. A száraz tisztításban a speciális kefék segítenek a szennyeződések eltávolításában. A nedves tisztítás során a tisztítószeres víz közvetlenül a padlóra jut a szennyeződés könnyebb felszabadítása érdekében. A porszívó ezután visszaszívja azt az előkészített tartályba. A nedves tisztítás kemény és sima felületek, például linóleum vagy járólap esetén alkalmazható. A készülék tisztítóoldatot és nedves törlőkendőt használ a feltörléshez. Értékelni fogják azok, akiknél olyan padló van, amely nem érintkezhet vízzel. Remek választás abban az esetben, ha fapadlóval rendelkezel.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

A közismert Tesla electronics robotporszívó az alapos takarítás mellett a minőségi kivitelezést is biztosítja. Li-ion típusú akkumulátor került bele. Egyetlen feltöltéssel a működés ideje 100 perc. Amennyiben az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot porszívó a népszerű Tesla electronics gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Nem kell semmi miatt aggódnod, a porszívó önállóan végzi el a teendőit. Praktikus töltöttségi állapotjelző figyelmeztet az akkumulátor szintjére. Az időtartam, amíg a készülék akkumulátora teljesen feltöltődik: 6 óra. Egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén kezelheted, ahol ki lehet választani a területet és a takarítási ütemtervet is. A porszívó a készüléken lévő gombok segítségével, illetve a hozzá járó távirányítóval vezérelhető. A tökéletesen tiszta padló érdekében a robot porszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

A szuper Tesla electronics robotporszívó megkönnyíti munkát hála az érdekes funkcióknak

A neves Tesla electronics robotporszívó olyan technológiákat és funkciókat kínál, amelyekkel kényelmesebb lesz a takarítás. A maximális kényelmet a dokkolóállomásba történő automatikus szemétkiürítés biztosítja, amelyet eldobható porzsákkal szereltek fel. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a térkép tárolását a memóriában, így a felhasználó kiválaszthatja, hogy melyik helyiséget szeretné kitakaríttatni. Szőnyegen automatikusan növeli a szívóteljesítményt.

A biztonság az első, ha a robotporszívóról van szó

A közismert Tesla electronics robotporszívó egy kimondottan megbízható készülék, és soha nem hagy cserben. Annak érdekében, hogy a takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó alul biztonsági érzékelőkkel van felszerelve, hogy meggátolják a készülék bútoroknak való ütközését, illetve a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesését. Ehhez létrehozhatod saját takarítási ütemtervedet meghatározott napokra és órákra, vagy beállíthatod a halasztott takarítást. Megbízhatóan kerüli ki az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével a küszöbön vagy az átmeneti akadályokon is át tud haladni, egészen 1 cm magasságig.

Bízd rá magad a megbízható robot porszívóra a közismert Tesla electronics gyártótól

Elfelejtheted a bútorok miatti aggódást. Van rajta egy ütköző, így minimálisra csökken a sérülések veszélye. Háromlépcsős tisztítórendszerrel működik, amely automatikusan változik az éppen aktuális tisztítási módnak megfelelően. Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállításának lehetőségével, a szennyezettség szintjének megfelelően.

Minőségi szűrőrendszert kínál

Mosható szűrő, Habszűrő és HEPA H13 szűrő típusú, remek minőségű szűrőrendszerrel készült. A habszűrő elsődleges szűrőként működik, amely kiszűri a nagyobb részecskéket és szennyeződéseket. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, ugyanis csökken a szűrőcsere gyakorisága, mivel mosás után újra és újra felhasználható.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal, por és forgó

További tartozékok:

törlőruha, mágneses szalag és kefe és szűrőtisztító eszköz

Motortípus:

BLDC

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Giroszkópos
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító, Töltöttségjelző, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Három fokozatú tisztítórendszer

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 100 perc
Akkumulátor kapacitása 2 600 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Oldal, Por, Forgó
További kiegészítők Törlőruha, Mágneses szalag, Kefe és szűrőtisztító eszköz

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő

Zaj

Zajszint 70 dB

Szín

Szín Fehér
Kód:  TESRV013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595689802165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05