Oldal frissítése

Tesla Hair Curling Comb

5 1 értékelés
30 190 Ft

Tesla Hair Curling Comb

Hajsötővas a természetes hatású hullámos frizurákhoz

Természetes hatású hullámokat és fürtöket hozhatsz létre pillanatok alatt. A Tesla hajsütővas 5 tartozékkal könnyíti meg a hajformázást, akár munkába, iskolába vagy buliba mész. A 110 és 210 °C közötti hőmérséklet-tartomány 6 különböző közvetlen hőmérséklet-beállítással alkalmas a különböző frizurákhoz és hajtípusokhoz. A biztonságos használatot a mellékelt hőálló kesztyű, valamint az automatikus kikapcsolási funkció biztosítja 60 perc inaktivitás után, illetve a hajsütővas lezárása, ha 3 másodpercen belül nem történik aktivitás. A Tesla hajsütővassal való formázást a 2,4 méter hosszú, 360°-ban forgatható kábel teszi egyszerűvé.

A Tesla hajsütővas legfontosabb jellemzői

  • 6 hőmérséklet-beállítás 110 és 210 °C között
  • Gyors felmelegedés 3 perc alatt
  • Automatikus kikapcsolási funkció 60 perc inaktivitás után
  • Zár 3 másodperc után, ha a hajsütővas nincs használatban
  • 5 hajformázó tartozékot tartalmaz
  • 110 és 210 °C között
  • A Tesla hajsütővas 360°-ban forgatható, hurokkal ellátott kábellel rendelkezik, amely teljesen leválasztható a készülékről
  • LCD kijelző, amely a kiválasztott hőmérsékletet mutatja
  • Hőálló kesztyű a biztonságos használathoz

Hajsütővas 6 hőmérséklet-beállítással

Minden haj más és más, és az optimális ápoláshoz és formázáshoz meghatározott hőmérsékletre van szüksége. A finom és száraz hajat alacsonyabb hőmérsékleten kell kezelni, míg a zsíros, vastag és erős hajat magasabb hőmérsékleten lehet megszelídíteni. A Tesla hajsütővassal 6 hőmérséklet közül választhatsz 110 és 210 °C között. A csomag összesen 5 tartozékot tartalmaz a különböző hosszúságú hajak formázásához. Tehát nem számít, hogy rövid vagy derékig érő hajad van. A Tesla hajsütővas 55 wattos kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így pillanatok alatt felmelegszik. Ezután csak tekerj egy tincset a hajformázó feje köré, hagyd állni 5-8 másodpercig, és már kész is vagy.

Természetes hullámos haj létrehozása a Tesla hajsütővassal

A Tesla hajsütővas hegye fokozatosan elvékonyodik, így könnyebbé teszi a természetes hatású hullámok elérését. Extra lezserek és tartósak lesznek. A biztonságos formázás érdekében a hajsütővashoz hőálló kesztyű tartozik, amely megakadályozza a véletlen égési sérüléseket.

Az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg, és meghosszabbítja a hajsütővas élettartamát

Előfordulhat, hogy elfelejted kikapcsolni a hajsütővasat a hajformázás után. Ha ez megtörténik, 60 perc inaktivitás után a készülék automatikusan kikapcsol. A Tesla hajsütővas akkor is kikapcsol, ha az indítástól számított 3 másodpercen belül nem történik aktivitás. A kényelmes használatot és tárolást a 360°-ban forgatható kábel biztosítja, amely praktikus hurokkal rendelkezik a fürdőszobai fogasra való felakasztáshoz. A kábel teljesen leválasztható a Tesla hajsütővasról, így könnyen tárolható a fiókban.

Paraméterek

Típus

Típus Kúpos

Tulajdonságok

Anyag Alumínium
Bemelegedési idő 180 s
Teljesítményfelvétel 55 W
Hőmérséklet fokozatok száma 6
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 2,4 m

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Spirálos
Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, LCD kijelző

Szín

Szín Rózsaszín, Világosszürke

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  TESkl78
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-BT-HCC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20