Oldal frissítése

TESLA AirCook Q60xl - multifunkciós digitális forró levegős olajsütő

4,6 42 értékelés
43 990 Ft

TESLA AirCook Q60xl - multifunkciós digitális forró levegős olajsütő

A TESLA AirCook Q60XL olajsütő elegáns, fekete és rozsdamentes acél kialakításával örvendeztet meg. A Heat2Flow forró levegős technológiának köszönhetően tökéletesen ízletes és egészséges ételeket készíthetsz. A TESLA AirCook Q60XL nagy, 6 l űrtartalmú, kivehető kosarat kínál, amely könnyen elmosható mosogatógépben. A kosáreltávolítása után az ételt közvetlenül a tartályba is helyezheted, ami ideális például csirke elkészítéséhez. A digitális LCD kijelzőnek köszönhetően a TESLA AirCook Q60XL sütő vezérlése nagyon gyors és egyszerű. Nyolc előre beállított program teszi lehetővé az olajsütő pontos beállítását az elkészítendő összetevők típusától függően.

A TESLA AirCook Q60XL forrólevegős sütő főbb jellemzői

  • 8 előre beállított TESLA AirCook Q60XL forró levegős sütőprogram
  • Elegáns, fekete és rozsdamentes acél kivitel
  • Tágas, kivehető kosár 6 literes térfogattal
  • Hangos figyelmeztetés az elkészített étel összekeverésére
  • Heat2Flow technológia az egészséges és ízletes ételek érdekében
  • Időzítő automatikus kikapcsolással
  • Digitális LCD kijelző a TESLA AirCook Q60XL forró levegős sütőhöz

A Heat2Flow technológia biztosítja a tökéletes sütést

A Heat2Flow légáramlási technológiának köszönhetően a TESLA AirCook Q60XL sütőben minden étel tökéletesen átsül és ropogós lesz, nagy mennyiségű olaj használata nélkül. Ezenkívül a sütési idő felénél az olajsütő figyelmeztet, hogy keverd meg az ételeket, hogy az eredmény mindig tökéletes legyen.

Nagy belső térfogat

A TESLA AirCook Q60XL sütő tágas, kivehető kosárral van felszerelve. A kosár eltávolítása után az étel közvetlenül a sütő belső tartályában is elkészíthető, ami ideális például egész csirkéhez. A belső kosár négyzet alakú, tapadásmentes és nem veszélyes anyagból készül (BPA FREE). Az olajsütő kosár biztonságosan elhelyezhető a mosogatógépben, így a tisztántartás nagyon egyszerű és gyors.

Elegáns kialakítás

A nagyszerű funkcionalitás mellett a TESLA AirCook Q60XL olajsütő elegáns kialakításával, fekete és rozsdamentes acél kombinációjával örvendeztet meg. Ez ideális kiegészítője minden konyhának és nagyon könnyen karbantartható. A TESLA AirCook Q60XL sütő maximális stabilitását és csúszásmentességét gumilábak biztosítják.

Az LCD kijelző lehetővé teszi a TESLA AirCook sütő könnyű vezérlését

A TESLA AirCook Q60XL sütő LCD digitális kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő és a hőmérséklet egyszerű beállítását. Nyolc előre beállított programmal rendelkezik, így az olajsütőt a készülő ételnek megfelelően lehet beállítani. Főzés közben lehetőség van a hátralévő idő figyelésére, a beépített időzítőnek köszönhetően pedig automatikusan kikapcsol a beállított főzési idő letelte után.


Paraméterek

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Olajkapacitás

Max. olajkapacitás 3,8 l

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 700 W
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 40 °C
Maximális hőmérséklet 200 °C
Programok száma 8
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Mosogatógépben mosható
Felszerelés Kivehető edény

Méret & súly

Mélység 34 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 41 cm
Tömeg 5,7 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TESFR980
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594163276980

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05