Oldal frissítése

TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete

3,0 10 értékelés
Szuper ár
34 590 Ft

TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval gyorsan és egyszerűen tisztíthatsz meg minden típusú padlót. A tartozékok széles választékának köszönhetően a porszívó kényelmesen használható szőnyegek, padlók, kanapék és ágyak tisztítására egyaránt. A TESLA AeroStar T700 új generációs 900 W-os motorral rendelkezik, amely egyben gazdaságos és maximális hatékonyságú. Az anyagok, köztük a por, a pollen és más allergének megbízható befogását a HEPA H13 szűrővel történő hatékonyszűrés biztosítja. A szívóteljesítmény és a légáramlás intenzitása könnyedén módosítható a porszívó testén található praktikus szabályozó segítségével. A TESLA AeroStar T700 porszívó gumikerekeket és nagyméretű fogantyút kínál a kényelmes kezeléshez, anélkül, hogy félned kellene a padló megsértésétől. A hosszú tápkábelnek köszönhetően a porszívóval könnyedén tisztíthatsz nagy területeket anélkül, hogy konnektorok között kellene váltogatnod. 

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • A nagyméretű fogantyú stabil fogást tesz lehetővé
  • 7 méter hosszú tápkábel a TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóhoz
  • Erőteljes és gazdaságos új generációs 900 W-os motor
  • Praktikus alsó kerék a minden irányban történő kezelés érdekében
  • Hatékony szűrés mosható HEPA H13 típusú szűrővel
  • A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó állítható szívóteljesítménnyel rendelkezik
  • A gumikerekek megakadályozzák a padló megrongálódását illetve sérülését
  • A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó tartozékok széles választékával

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó hatékony szűrése

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó kiváló minőségű szűréssel rendelkezik, HEPA H13 típusú szűrővel, amely megbízhatóan felfogja az anyagok akár 99,95%-át, beleértve a port, a polleneket és más allergéneket, ráadásul a szűrő tisztítás után folyó víz alatt kimosható, így karbantartása nagyon egyszerű és gyors.

A TESLA AeroStar T700 porszívó hosszú tápkábellel rendelkezik

A 7 méteres tápkábelnek köszönhetően a TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval még a nagy területeket is könnyedén megtisztíthatod anélkül, hogy a konnektort ki kellene cserélned. A teleszkópos csővel a TESLA porszívó hatótávolsága akár 9 méterre is meghosszabbítható, a praktikus alsó kerék pedig kényelmes kezelést és 360°-os forgatást tesz lehetővé. 

Egyszerű szívóteljesítmény-szabályozás

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval végzett munka során garantáltan értékelni fogod a szabályozható szívóteljesítményt. A szabályozó a porszívó testén található, és az áramlási sebesség a TESLA AeroStar T700 porszívó fogantyújában található légáramlás-beállítással is változtatható. 

A TESLA porzsák nélküli porszívó precízen kialakított kerekekkel rendelkezik

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó kiváló minőségű kerekekkel van felszerelve a könnyű kezelhetőség érdekében. A kerekek gumikialakításának köszönhetően takarítás közben nem sérül meg a padló, a nagyméretű fogantyú pedig stabil fogást biztosít. A TESLA AeroStar T700 porszívó kis súlyával és kompakt méreteivel is megörvendezteti a használóját, így könnyen tárolható egy szekrényben vagy más kisebb helyiségben is. 

TESLA AeroStar T700 porszívó számos tartozékkal

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó használatakor biztosan értékelni fogod a tartozékok széles választékát. Van turbókefe a minőségi szőnyegtisztításhoz, réselt csövek a szűk helyek, például a radiátorok, a szoba sarkai, a redőnyök és a bútorok alatti terek kitisztításához. A kárpitos fúvóka kiválóan alkalmas például kanapék, ágyak vagy kárpitozott székek tisztítására.


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes, Ciklon

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA H13 szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Tartály

Űrtartalom 3 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 42 cm
Magasság 24 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 4,5 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés, Teljesítmény szabályozás, Puhított kerekek

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Turbó
További kiegészítők Portartály

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TESBV529
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594163277529

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20