Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma Premium palacsintasütő - 22x22cm

4,2 19 értékelés
12 490 Ft

Tescoma Premium palacsintasütő - 22x22cm

A Tescoma Premium 4 mélyedéssel ellátott palacsintasütőjével élmény lesz a konyhában töltött idő. Ezzel a minőségi öntött edénnyel készítheted el a legfinomabb palacsintákat, gofrikat vagy buggyantott tojásokat! Az edény rozsdamentes acél és kerámia keverékéből készült, felülete pedig tapadásmentes Teflon Classic bevonattal van ellátva, így ételeid sosem fognak odaégni. Sőt mi több az energia-megtakarításhoz is hozzájárul, hisz a hőt egyenletesen oszlatja el a serpenyő teljes felületén. Ergonomikus markolata könnyű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. 
A Tescoma Prémium serpenyőben is használható elektromos, gáz- és kerámiatűzhelyeken is használhatod. Az eszköz nem csak nagyszerű tulajdonságokkal, de modern kialakítással is rendelkezik. A fekete szín elegáns külsőt biztosít, így a serpenyő bármelyik konyhában jól néz ki. Tescoma konyhai eszközök egyedi megjelenésének, minőségének és megfizethetőségének egyedülálló kombinációja, ámulatba fog ejteni.
További információk:
Szín:
fekete
méret:
22 x 22 cm
Hőforrások:
elektromos
gáz
kerámia
 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő magassága 3,5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet
Külső felület Alumínium ötvözet

Típus

Típus Tarkedlisütő

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kód:  ETS135k
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  601262.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05