Oldal frissítése

Tescoma PREMIUM grill serpenyő 24 x 24 cm 601250

4,4 10 értékelés
12 790 Ft

Tescoma PREMIUM grill serpenyő 24 x 24 cm 601250

A Tescoma i-PREMIUM grill serpenyő minden főzést felejthetetlen élménnyé varázsol. Ezzel a minőségi, kifejezetten grillezésre tervezett serpenyővel könnyedén elkészítheti kedvenc ételeit. Az edény felületét rendkívül ellenálló Teflon Classic tapadásmentes bevonattal látták el, így a készített ételek soha nem fognak megégni. Másik nagy előnye, hogy hozzájárul az energia-megtakarításhoz, mivel a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén, ezáltal csökkentve az ételkészítési időt. Az ergonomikus kialakítású, összecsukható nyél biztosítja a kényelmes kezelhetőséget a főzés során, és lehetővé teszi az egyszerű tárolást. 
A Tescoma PREMIUM serpenyő elektromos-, gáz- és üvegkerámia tűzhelyeken használható. Nagyszerű funkcióihoz modern design társul, hiszen elegáns, fekete színe révén minden konyhába illik. Használat után helyezze egyszerűen a mosogatógépbe, amely könnyedén elvégzi Ön helyett a serpenyő tisztítását. A Tescoma konyhai eszköze Önt is garantáltan ámulatba ejti egyedülálló megjelenésével, kitűnő ár-érték arányával és megbízható minőségével.
További információk:
Szín:
Fekete
Méretek:
24 x 24 cm
Hőforrás:
Elektromos
Gáz
Üvegkerámia

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 18 cm
Serpenyő magassága 4 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Grill

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáz, Kerámia, Elektromos
Kód:  ETS135c
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  601250.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15