Oldal frissítése

Tescoma PREMIUM 28 cm

5 5 értékelés
20 390 Ft

Tescoma PREMIUM 28 cm

A PREMIUM Tescoma wok a főzést tökéletes élménnyé alakítja át. Készítsd el az ázsiai konyha legfinomabb specialitásait vele! A rozsdamentes acélból készült indukciós alja biztosítja a tökéletes hőelosztást, és ezáltal egyenletes sütést. Ergonómikus nyele strapabíró műanyagból készült, ez biztosítja a könnyű és kényelmes használatot főzés közben. 
A tapadásmentes felülete ellenálló a karcolásokkal és sérülésekkel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy akár fém konyhai eszközökkel is használjad. Tapadásmentes felületének köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy vacsorád odaéghet. Bizonyára annak is örülni fogsz, hogy serpenyőben az ételek gyorsabban felmelegszenek.
A Tescoma PREMIUM wok serpenyő minden típusú tűzhelyen használható, legyen szó elektromos-, gáz-, üvegkerámia- vagy indukciós hőforrásróll. Használat után a wokot mosogatógépben is tisztíthatjuk. A nagyszerű funkciók mellet, modern kivitelezésével is elkápráztat A Tescoma konyhai eszközök garantáltan ámulatba ejtenek egyedülálló modern kinézetükkel, legjobb minőségükkel és kedvező áraikkal.


További információk:
Anyaga:
Rozsdamentes acél
Átmérő:
28 cm
Hőforrások:
Elektromos
Gáz
Üvegkerámia
Indukció

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 19 cm
Serpenyő magassága 8 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet
Külső felület Acél

Típus

Típus Wok

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Indukciós belső
Kód:  ETS105
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602328.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10