Oldal frissítése

Tescoma i-PREMIUM serpenyő 26 cm

4,9 13 értékelés
16 190 Ft

Tescoma i-PREMIUM serpenyő 26 cm

A Tescoma i-PREMIUM serpenyő minden főzést felejthetetlen élménnyé varázsol. Ez a minőségi, masszív serpenyő még a legigényesebb szakácsok igényeit is kielégíti. Rozsdamentes acélból készült, illetve felülelét rendkívül ellenálló, tapadásmentes bevonattal látták el, ezzel lehetővé téve a fém konyhai eszközök használatát a serpenyőben. Az ergonomikus kialakítású markolat tartós műanyagból készült, amely a rozsdamentes acélbevonattal együtt biztosítja a könnyű és kényelmes kezelhetőséget főzés közben.         
A Tescoma PREMIUM serpenyő minden típusú tűzhelyen használható - beleértve az elektromos-, gáz-, üvegkerámia- és indukciós főzőlapokat is. Nagyszerű funkcióihoz modern design társul. Használat után helyezze egyszerűen a mosogatógépbe, amely könnyedén elvégzi Ön helyett a serpenyő tisztítását. A Tescoma konyhai eszköze Önt is garantáltan ámulatba ejti egyedülálló megjelenésével, kitűnő ár-érték arányával és megbízható minőségével.               
További információk:
Anyag:
Rozsdamentes acél
Tartós műanyag
átmérő:
26 cm
Hőforrás:
Elektromos
Gáz
Üvegkerámia
Indukció

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 26 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 21 cm
Serpenyő magassága 8,5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Kerámia, Elektromos
Kód:  ETS103
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602026.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20