Oldal frissítése

Tescoma i-PREMIUM 20 cm

4,9 13 értékelés
10 990 Ft

Tescoma i-PREMIUM 20 cm

A Tescoma PREMIUM serpenyő mindent főzést felejthetetlen élménnyé varázsol. Ez a minőségi, tömör serpenyő még a legigényesebb szakácsok igényeit is kielégíti. Rozsdamentes acélból készült, illetve felülelét rendkívül ellenálló, tapadásmentes bevonattal látták el, mely lehetővé teszi a fém konyhai eszközökkel való használatot. Az ergonomikus markolat tartós műanyagból készült. A könnyű és kényelmes kezelhetőséget a rozsdamentes acél biztosítja főzés közben. 
A Tescoma PREMIUM serpenyő minden típusú tűzhelyen használható - beleértve az elektromos-, gáz-, üvegkerámia- és indukciós főzőlapokat is. Nagyszerű funkcióihoz modern design társul. Használat után helyezze egyszerűen a mosogatógépbe, mely könnyedén elvégzi Ön helyett a serpenyő tisztítását. A Tescoma konyhai eszköze Önt is garantáltan ámulatba ejti egyedülálló megjelenésével, kitűnő ár-érték arányával és megbízható minőségével.
További információk:
Anyaga:
Rozsdamentes acél
Tartós műanyag
Átmérő:
20 cm
Hőforrás:
elektromos
gáz
üvegkerámia
indukció

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 20 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 16 cm
Serpenyő magassága 8 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Kerámia, Elektromos
Kód:  ETS101
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602020.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15