Oldal frissítése

TESA

tesa

tesa®: Intelligens megoldások az otthonodba

Fürdőszoba felújítást tervezel, dekorációval szépítenéd otthonod, biztosítanád a házat a rovarok ellen, vagy készülsz a közelgő télre? A tesa® intelligens megoldásai megkönnyítik a munkádat. Segítségükkel például tisztára varázsolhatod a fürdőszobádat, vagy fúrás nélkül akaszthatsz fel dekorációkat. Valójában a modern tesa® termékeknek köszönhetően szinte bármit és bárhová könnyedén rögzíthetsz az öntapadó technológia segítségével. A vállalat Európa vezető öntapadó szalaggyártója, és a kínálatban megtalálhatóak a tesa® Comfort szúnyoghálók is, amelyek a legkisebb rovart sem engedik be. A tesamoll® öntapadós ablak- és ajtótömítéseknek köszönhetően pedig akár 40%-ot is megtakaríthatsz a fűtési költségeken.

tesa fürdőszoba kosarak

tesa® fürdőszoba tartozékok - fúrás nélkül, csak ragasztással

Fürdőszobádat új kiegészítőkkel szeretnéd feldobni, de nincs lehetőséged a fúrásra? A tesa® fürdőszobai kiegészítők egyszerűen és fúrás nélkül rögzíthetők. A szabadalmaztatott tesa® Power.Kit technológiának köszönhetően többé nem kell aggódnod a csúnya lyukak vagy a sérült csempék miatt. Minden termékhez tartozik egy ragasztókészlet, amely lehetővé teszi, hogy ott rögzítsd, ahol csak akarod. Egy centiméterrel balra és kettővel feljebb? A tesa® Power.Kit számára nem probléma. És minden úgy tapad, mintha szögelve lenne!

    Tesa® rovarháló - a bosszantó zümmögésnek vége

    A nyárhoz a magas hőmérséklet mellett a rovarok nemkívánatos társasága is hozzátartozik, amelyek minden lehetőséget kihasználnak, hogy bejussanak a házba vagy a lakásba. Szereltess az ablakodba tesa® rovarhálót, amely a legkisebb kártevőket is távol tartja. Mondj búcsút az alattomos szúnyogoknak, legyeknek és darazsaknak, és szellőztess egész nyáron kedvedre. A tesa® hálókat felszerelheted az ajtókra, hagyományos és tetőablakokra, sőt, még a pinceablakok rácsaira is. Mondj "NEM!"-et a rovaroknak, és élvezd a gondtalan nyarat.

    tesa rovarháló
    tesamoll hőszigetelő fólia ablakokhoz

    A Tesamoll® ablak- és ajtótömítések kímélik a zsebed

    A legtöbb hő az ablakokon és ajtókon keresztül távozik. Még egy apró rés is a szükségesnél lényegesen több hőveszteséget jelenthet. Pedig csak olyan kevés kell hozzá, hogy minden tökéletes legyen. A különbséget a tesamoll® tömítések használata jelenti, amit az ablakokba és ajtókba ragaszthatsz, amelyek nem adnak esélyt a huzatnak, a pornak és a zajnak. A maximális hatékonyság érdekében a tesa® hőszigetelő fóliákat is kínál az ablakokhoz, valamint a radiátor mögötti szigetelést is kipróbálhatod. E termékek kombinálásával akár 40 % energiaköltséget is megtakaríthatsz.

    tesa® intelligens szerelőrendszer - hagyd magad mögött a szerszámokat

    Fúrás nélküli akasztás? A tesa® Intelligens szerelőrendszer képes erre. Ezek a modern apróságok könnyedén rögzülnek vakolathoz, tapétához, csempéhez, üveghez és más felületekhez. A tesa® Powerstrips technológiának köszönhetően tökéletesen tapadnak a felülethez, de nem károsítják azt. Még a magasságot is beállíthatod, vagy eltávolíthatod és újra felhasználhatod őket. Az intelligens rögzítési rendszerek különböző terhelhetőséggel rendelkeznek, így minden projekthez megfelelőek.

    tesa intelligens szerelési rendszer
    tesa szalagok

    A Tesa® ragasztószalagok minden helyzetet könnyen megoldanak

    Amikor otthon, a műhelyben vagy az irodában valamit fel kell ragasztani, praktikus, ha kéznél van a tesa® ragasztószalagok egyike. Mivel sokféle felületre tapadnak, szó szerint ezer és egy felhasználási lehetőségük van. A klasszikus tesa® szalag praktikus a csomagoláshoz vagy javításhoz, míg a kétoldalas tesa® rögzítőszalag segítségével például szegélyléceket vagy fürdőszobai tükröt rögzíthetsz - mindezt csak egyetlen nyomással. A tesa® szalagok megfelelnek sokféle feladatnak.

    Paraméterek módosítása
    75 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15