Oldal frissítése

Tefal XL Health Grill Classic

4,6 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal XL Health Grill Classic

Grillezni mindenki szeret! Élvezzétek a grillezést még rossz időben is ezzel a nagy teljesítményű TEFAL XL Health Grill Classic családi grillel. Amellett, hogy a hatalmas grillfelületnek köszönhetően egyszerre 6-8 embernek elegendő ételt készíthetsz vele, karbantartása rendkívül egyszerű. Ezzel a grillel bármilyen húsfélét készíthetsz a 2400W-os teljesítménynek köszönhetően. 
Karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű, köszönhetően a mosogatógépben is tisztítható levehető grill felületnek és az egyedülálló lé tálcának. A grill felülete teljesen tapadásmentes. A TEFAL XL Health Grill Classic elektromos grillen két beállítás van - hagyományos grill és a manapság nagyon népszerű BBQ. A termosztát három állású - egy adott étel elkészítéséhez pontos hőmérsékletet állíthatsz be, így a végeredmény sosem fog csalódást okozni.
Műszaki adatok:
Típus:
családi grill
Grillezés területek mérete:
800 cm2
Fogyasztás:
2400 W.
Termosztát:
három állású
Felület:
tapadásmentes
Festett
Fém
Egyéb jellemzők:
Két beállítás - grill és BBQ
Egyedi lé tálca, és kábeltartó
Levehető grill terület
Mosogatógépben mosható
Tömeg:
5,3 kg.
Méretek:
40 x 18,5 x 37 cm.

Paraméterek

Grill méretei

Grill magassága 185 cm
Grill szélessége 400 cm
Kód:  EAV1009b
Termékszám:  GC600010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20