Oldal frissítése

Tefal FV4963 UltraGliss

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FV4963 UltraGliss

Tefal UltraGliss FV4963

A Tefal UltraGliss FV4963 vasaló Anti-drip funkcióval felszerelt, mely megakadályozza a víz csöpögését vasalás közben, ezáltal azt is, hogy az éppen vasalt ruhaneműn foltok képződjenek. Kedvenc ruhadarabjaidat biztonságban tudhatod. A kiváló párateljesítménynek és a Durilium AirGlide vasalótalpnak köszönhetően kiváló vasalási eredmény érhető el, hiszen könnyedén siklik, és aktív nyílásokkal ellátott, melyek a vasalótalp középső részén is lehetővé teszik a gőzkibocsátást. Az állandó gőzkibocsátás eléri a 40 gramm / percet, a gőzlövet erőssége pedig 170 gramm / perc, tehát a gőz mindig elegendő lesz, a legmakacsabb anyagok vasalásakor is. A 2 500 W teljesítménynek köszönhetően a vasaló rendkívül gyorsan felmelegszik. Keskeny orra a legnehezebben hozzáférhető helyeket is könnyedén megközelíti, mint amilyen például gombok környéke, így jelentősen könnyebbé teszi a vasalást. A vasaló eltávolítható vízkőtartállyal felszerelt. A kényelmes fogantyúnak és a két méter hosszú vezetéknek köszönhetően ezentúl a vasalás a kedvenc házimunkád lesz.

A Tefal UltraGliss FV4963 vasaló legfontosabb jellemzői

  • A Tefal vasaló állandó gőzkibocsátása eléri a 40 gramm / percet, a gőzlövet erőssége pedig 170 gramm / perc
  • A víztartály térfogata 270 ml
  • Durilium AirGlide könnyedén sikló vasalótalppal ellátott
  • Az Anti-drip funkció meggátolja a vízcsöpögést vasalás közben
  • Keskeny orr a gombok környékének könnyebb vasalásához
  • Eltávolítható vízkőtartállyal felszerelt
  • A Tefal vasaló teljesítménye 2500 watt

Durilium AirGlide könnyedén sikló vasalótalp

A Durilium AirGlide vasalótalp a Tefal kínálatában található legjobb. Könnyedén sikló felülete a vasalást egyszerűvé és kényelmessé teszi. Felülete ugyanakkor rendkívül karcálló, így nem kell aggódnod, amikor cipzárral és hasonló elemekkel ellátott ruhaneműt vasalsz. A vasalótalpon számos aktív gőznyílás található, amelyek a hegyén, az oldalán és a vasalótalp közepén helyezkednek el, így garantált a maximális gőzelosztás.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 500 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 170 g/perc
Vasalótalp anyaga Durilium

Szín

Szín Fekete
Kód:  TEFZN046
Termékszám:  FV4963
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05