Oldal frissítése

Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off Soft FV9745E0

4,8 254 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off Soft FV9745E0

Unod már a sok időt töltenek a vasalás? A régi vas nevyžehlí úgy, ahogy akar, és ez a baj, még egy kis biztonságos? Talán ez lesz az ideje, hogy helyette egy új és továbbfejlesztett.

Próbálja az ultra-nagy teljesítményű gőzölős vasaló Tefal Végső Anti-Calc Automatikus kikapcsolás Soft egy kollektort karbonátos üledékek. Állandó gőz és automatikus beállítása garanciák összegét hibátlan vasalás olyan gyűrődések a finom szövetek és bonyolult darab ruhát.Vasalótalp Durilium Tefal Autoclean öntisztító technológia lehetővé teszi a tiszta és tökéletesen mindig csúszófelületeit egész életen át. A hegy a vas csökkentette alak a könnyebb vasalás nehezen hozzáférhető helyeken. Hála a nagy víztartály vasalás közben nem vesztegeti az idejét, vagy újratöltés. 

Legfontosabb jellemzők

  • kollektor karbonátos üledékek
  • pontos tip
  • változó teljesítmény gőz, akár 55 g / perc
  • Gőzlövet 230 g / perc
  • automatikus beállítás a gőzmennyiség
  • nagyon gyors fűtés vasalótalp
  • vasalótalp Tefal Durilium
  • öntisztító technológia Autoclean
  • extra nagy víztartály
  • automatikus kikapcsolás, anti-csepegtető
  • Teljesítmény zóna - a koncentráció gzlövet csak a csúcsa

Praktikus és biztonságos

Munka teszi 2,5 méter hosszú kábelt a forgó csatlakozót és a víztartály térfogata 350 ml, akinek érdeme nem kell bajlódnia újratöltés. A fogantyú lágy műanyag növeli a komfortérzetet vasalás közben. 

Hála a vas Tefal Végső Anti-Calc Automatikus kikapcsolás Soft vyžehlíte ruhát olyan gyorsan, hogy talán elfelejti és kikapcsolása. De nem kell aggódni. Automatikusan kikapcsol, ha azt egy ideig 8 perc függőleges helyzetben lábánál a kesztyűt, és amikor feküdt a vasalódeszkát vagy oldalt után kikapcsol csak 30 másodperc. 

Nagy teljesítményű gőz

Átgondolt gőz rendszer megkönnyíti bármilyen vasalás. A gőz mennyisége automatikusan beállítja és állandó gőz eltávolítja a ráncokat közönséges száraz ruhát. Extra gőzlövet vázák megszabadulni a makacs ráncok, hanem frissíteni, és fertőtlenítse mosoda függőleges gőz. Antri-csepegtető funkció megakadályozza csöpög és foltok mosoda. Powerzone koncentrált gőzlövet csak a csúcsa, és ezzel együtt redukált formában tökéletesen vasalt gomblyuk csíkok, gallérok vagy bilincset. 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 55 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia
Kód:  TEFZN016
Termékszám:  FV9745E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15