Oldal frissítése

Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 FV9740E0

4,7 68 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 FV9740E0

Válaszd a nagy teljesítményű Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off vasalót szabadalmaztatott vízkőgyűjtővel. Az állandő gőzölés és mennyiségének automatikusan beállítása garantálja a tökéletes és gyors eredményt a kényes és összetett ruhadarabok vasalásánál is. A Tefal Durilium vasalótalp az öntisztító Autoclean technológiával a biztosíték arra, hogy a csúszófelület mindig tiszta maradjon a vasaló egész élettartama alatt. A vasaló hegye speciálisan van kialakítva, azért hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is gondtalanul elférjen. Az extra nagy űrtartalmú víztartály kevesebb vízfeltöltést jelent a vasalás ideje alatt, amellyel rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak.

Szabadalmaztatott vasalótalp kiváló csúszással

A szabadalmaztatott, öntisztító Durilium vasalótalp, palládiummal és Autoclean technológiával, a vasaló egész élettartama alatt megtartja kiváló csúszóképességét. Az aktív felület folyamatos katalitikus tisztítást biztosít a vasalás ideje alatt, vagyis automatikusan eltávolítja a mikroszálakat és a vasalótalphoz "ragasztja" őket, így megakadályozva, hogy rajta maradjanak a ruhákon.

Praktikus és biztonságos

A vasalóval való munka még kényelmesebb lesz hála a 2,5 méter hosszú kábelnek, a forgatható csatlakozónak és a 350 ml-es víztartálynak, amely kevesebb vízfeltöltést jelent a vasalás ideje alatt.

A Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40-nek köszönhetően nagy mennyiségű ruházatot tudsz majd rövid időn belül kivasalni, így az is megeshet, hogy elfelejted kikapcsolni a készüléket. De emiatt nem kell aggódnod. A vasaló ugyanis képes automatikusan kikapcsolni magát ha 8 percig függőleges helyzetben hagyod a stabil kitámasztóval, vagy ha 30 másodpercig a vasalódeszkán vagy az oldalán fekszik érintetlenül.


Nagy teljesítményű gőzölés

A kifinomult gőzölő rendszer jelentősen megkönnyíti a vasalást. A gőzlöket mennyisége automatikusan beállítódik, a folyamatos gőzölés pedig könnyen és hatékonyan eltávolítja a száraz ruhák gyűrődéseit. Az extra gőzlöket megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is, de egyúttal felfrissíti és fertőtleníti a kimosott ruhadarabokat a függőleges gőzöléssel. A csepegésgátló funkció megakadályozza, hogy a víz lecsepegjen és foltot hagyjon a ruhán. A Power Zone a gőzlöketet csak a vasalócsúcsba koncentrálja, amellyel tökéletesen vasalhatsz gomblyukakat, gallérokat és ruhaujjakat.


Állítható 0–55 g/perc gőzölés.

Extra gőzlöket 230 g/percig.

Extra nagy űrtartalmú víztartály.

Biztonsági automatikus kikapcsolás (8 perc függőleges helyzet, 30 mp. vízszintes helyzet után).

A vízkőgyűjtő egyszerűen tisztítható. Elegendő kivenni, vízzel leöblíteni és utána visszarakni a vasalóba.

Automatikusan beállítja a gőz mennyiségét, a beállított hőmérséklettől és a szövet típusától függően.

Nagy teljesítmény a gyors és tökéletes eredményért minden egyes vasaláskor.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 55 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga Durilium

Szín

Szín Lila
Kód:  TEFZN017
Termékszám:  FV9740E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10