Oldal frissítése

Tefal Turner Bienvenue 2743712

4,8 55 értékelés
1 290 Ft

Tefal Turner Bienvenue 2743712

Szinte minden szakács értékelni fogja ezt a TEFAL-tól származó kiváló minőségű és praktikus konyhai eszközt! Erős és tartós anyagból készült. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy beszerezd ezt a modern konyhai segédeszközt a Bienvenue termékcsaládból!

Főbb jellemzők

  • Modern konyhai eszközök
  • Nylon 66-ból készült, amely 15% üvegszállal van megerősítve
  • Tartós és erős anyag
  • 220 °C-ig ellenálló
  • Könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható
  • Nagyszerű minőség nagyszerű áron
  • Hossza 30 cm, szélessége 8 cm

Minőségi anyag

A TEFAL fordítólapát speciális nylonból készült. Ez a nylon 15% üvegszálat tartalmaz, ami garantálja a maximális tartósságot gyakori használat mellett is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a főzés kényelmes és gyors lesz. Ezenkívül ez az anyag magas, akár 220 °C-os hőmérsékleten is rendkívül ellenálló. Ezzel a puha, mégis elég erős eszközzel a kedvenc ételeid elkészítése szórakoztató lesz!

Könnyű karbantartás

A speciális tapadásmentes felületnek köszönhetően ez a konyhai eszköz könnyen karbantartható. Kényelmesen elmosható a mosogatógépben. Ezenkívül ezt az eszközt Európában gyártották. Ez a konyhai eszköz tehát garantálja a minőséget megfizethető áron!

Paraméterek

Jellemzők

Anyag Műanyag
Maximális hőmérséklet 220 °C
Jellemzők Tapadásmentes felületekre alkalmas, Mosogatógépben mosható, Akasztóhurok
Kód:  EAY40a67
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2743712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05